2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
ممنون عزیزم چقدر حرفات بهم ارامش داد از خدا برات بهترین ها رو ارزو میکنم و میگم هیچ وقت نباید کسی رو ...

خوب پی قبلش حتما برو مشاوره. اگر تایید کرد که با هم تناسب دارین ، مبارکه. 

از پسر حالت بخواه کمک مالی بهت کنه تا یه مغازه ای اجاره کنی و بهش قسطی پس بدی. اگه آدم باشه قبول می‌ ...

بنده خدا از طرف خالم این چند ماهه زندگی منو چرخوند ولی چون معتقده ب یه سری مساعل گفته عقد کنیم ک خیالم راحت باشه شرعی و عرفی یه حاج اقایی هم بهش گفته ک این کارت خیر داره و سایه ی زن بی سرپرست میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم چقدر حرفات بهم ارامش داد از خدا برات بهترین ها رو ارزو میکنم و میگم هیچ وقت نباید کسی رو ...

مثل خواهر ببینش، خواهری که مشکلات زیادی داره... می دونم جو جامعه اذیتتون خواهد کرد ولی این عرف که عادت به دخالت و قضاوت زندگی دیگران داره همه شما سه نفر و فرزندانتان رو تحت فشار میذاره، پس هوای همو داشته باشین

یه زن عراقی بهم میگفت من خواهرام شهر دیگه ان، دیر به دیر می بینمشون ولی خودم هم برام خواهری کرد هم همیشه دوستمه

باور کن اگر اینکه زنای ایرانی شعارش رو میدن و میگن زنان باید هوای همو داشته باشن واقعا توو جامعه ما وجود داشت، اینقدر تلاش واسه تصاحب یک مرد و گیس و گیس کشی های زنانه نبود....

برام دعا کن

ممنونم 

خوشبخت و آرام باشی 

مثل خواهر ببینش، خواهری که مشکلات زیادی داره... می دونم جو جامعه اذیتتون خواهد کرد ولی این عرف که عا ...

ممنونم عزیزم انشالله هر چی از خدا ارزو داری بهترینشو سر راهت بزاره

بنده خدا از طرف خالم این چند ماهه زندگی منو چرخوند ولی چون معتقده ب یه سری مساعل گفته عقد کنیم ...

من تازه فهمیدم دوستم که جدا شده و مشکل مالی هم نداره پنج ساله صیغه یه آقا شده. خدا به سر دشمن هم نیاره. من هیچکدومتون رو قضاوت نمیکنم. چون شرایطمون شبیه. ولی حالا که شما میگی با خانمش هم حرف زدی خوب دیگه مشکلی نیست. گرچه حسم میگه برات دردسر درست می‌کنه و پسرخالت هم آدم خوبی نیست.

من تازه فهمیدم دوستم که جدا شده و مشکل مالی هم ندارم پنج ساله صیغه یه آقا شده. خدا به سر دشمن هم میا ...

عزیزم شما اگه غذا بخوری، نیاز به لباس و سقف بالای سر نداری؟

آیا تامین مالی انسان رو بی نیاز از نیازهای عاطفی، روحی و جسمی میکنه؟

درست هست که وقتی زنی به لحاظ مالی تامین شد اعتماد به نفس بیشتر برای اداره و ادامه زندکی پیدا میکنه اما سرمای زندگیش از بین نمیره، اینو حتی در زندگی زنان تنها و موفق دنیا در سریال های خارجی هم می بینی

تا حالا شده زنی رو ببینی که شاغل هست ولی ازدواج نکرده، توو مراسم ختم پدر دوستشم کارش به بیمارستان بکشه، همیشه غم توو چهره اش باشه و افسرده باشه؟

یعنی شما بخاطر اینکه مهریه بگیری و نفقه شامل حالت بشه ازدواج کردی یا خواهی کرد؟ قصد دیگه ای نداری و یا نداشتی؟

من تازه فهمیدم دوستم که جدا شده و مشکل مالی هم نداره پنج ساله صیغه یه آقا شده. خدا به سر دشمن هم نیا ...

من مشکل مالی نداشتم یا خونه پدری داشتم اصلا اینکارو نمیکردم پسر خالم مرد خانواده دوستیه همیشه میگه اگه زنم اخلاقش درست بود به خانوادم بی احترامی نمیکرد رو سرم میذاشتمش متاسفانه خانومش خیلی با خانواده اون بد رفتار میکنه طوری ک خاله ی من بعد اون جریان ک رفت خونشون دیگه نرفته اونجا 

بِشو!

* اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم  پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
عزیزم شما اگه غذا بخوری، نیاز به لباس و سقف بالای سر نداری؟ آیا تامین مالی انسان رو بی نیاز از ن ...

درسته واقعا زن تمامش محبت عشقه ک احتیاج داره از مردی بگیره همیشه میگم خدایا چرا شوهر اول من معتاد بود چرا منو بلد نبود چرا یک بار نشد من یا دخترم مریص میشدیم ما رو ببره درمانگاه ن اینکه من تنها و بی کس ساعت یک شب بچمو بغل کنم برم دکتر چرا و چرا و چرا بخدا من از دهن خودم میزدم میدادم ب بچه های بد سرپرست مدرسه ی دخترم انقدر ک لباسای نوی خودمو میدادم به بچع های مدرسه ک پدر نداشتن یا وضع مالیشون بد بود الان خودم شدم مثل اونا البته بازم خدا رو شکر خدا تا الان منو تنها نذاشته دوستم میگه بخدا این ادم خدا اورده تو زندگیت خدا خواسته زنش اینطوری باشه تا دست تو رو بگیره چون تو دست خیلیا رو گرفتی نمیدونم فقط سپردم بخدافقطم میگم خانوما نهی نکنید ن همیشه پشت دره

درسته واقعا زن تمامش محبت عشقه ک احتیاج داره از مردی بگیره همیشه میگم خدایا چرا شوهر اول من معتاد بو ...

سلام عزیزم

هر مردی لیاقت داشتن زن نداره، کاش چند همسری بود ولی فرصت واسه زن گرفتن مرد معتاد، مردی که دست بزن داره، مردی که زنش رو مجبور به تن فروشی می کنه و .... مجرد بمونه بهتره

اگه زن در جامعه ما کم بود، اونوقت قدر زن رو بیش تر می دونستن حیف که توو دوران زندگی ما دسترسی آقایون به خانم ها خیلی راحت بود و از  بس زن و دختر مجرد زیاد بود همه هم ازدواج می کردن باز زن اضافه می اومد....

خوشبخت باشی عزیزم.

سلام عزیزم از ته قلبم آرزو میکنم یه روز توو جامعه ما هم مثل خیلی کشورهای دیگه اینکه یه مرد چند همسر ...

شما مطمئنی زن هستی ؟ من شک دارم. مثل کدوم خیلی از کشورهای دیگه؟ اکثر کشورهای دنیا فقط تک همسری مجازه ، حالا چون یکی دوتا کشور مسلمان چند همسری درش رواج داره همچین آرزویی دارید؟ هیچ زنی دوست نداره زندگی و مردش و با کسی شریک باشه نه زن اول نه زن دوم و حق هر زنی هم هست همون طور که حق هر مردیه که نخواد زنش به غیر از خودش مال کسی باشه ، شک ندارم شما یا مردی یا یه زنی که خودت همسر دوم شدی و ناراحتی چرا زن اول باهات مشکل داره

عزیزم شما اگه غذا بخوری، نیاز به لباس و سقف بالای سر نداری؟ آیا تامین مالی انسان رو بی نیاز از ن ...

وقتی این همه پسر مجرد توی جامعه هست چرا آدم باید اینقدر خودش و بی ارزش کنه و بره سمت یه مرد متاهل ، غیر از اونم تو جامعه مرد زن مرده و زن طلاق داده کم نیست. یه خانم با زن دوم شدن اول داره خودش رو بی ارزش می‌کنه ، اولین آسیب و داره به خودش میزنه بعد به اون زن و حتی شوهرش. تو اینجور زندگی ها هیچوقت آرامش نیست. من خودم بچه ی همچین خانواده ای بودم و خبر دارم چی تو اینجور زندگیها میگذره ، مادر من زن دوم بود و شاهد زجر کشیدناش بودم. اذیت شدن هاش از طرف خانواده پدرم ، عمه ، عمو ، موش دووندن های زن بابام و بچه هاش تو زندگی ما ، ما روز خوش تو زندگی ندیدیم به خاطر انتخاب اشتباه مادرم. من از سر دشمنی و قضاوت نسبت به این خانم این حرفارو نمی‌زنم. حرفم اینه که با اینجور زندگی اول از همه خودش رو بدبخت کرده بعد زن دیگه رو

وقتی این همه پسر مجرد توی جامعه هست چرا آدم باید اینقدر خودش چ بی ارزش کنه و بره سمت یه مرد متاهل ، ...

سلام عزیزم

منم می دونم اگه خود اعضای اون خانواده با هم مشکل نداشته باشن، عرف فضول و آزار و اذیت مردم نمی ذاره آروم بگیرن.

ببین پسرای مجرد سن بالا دنبال رابطه دائم نیستن، اگه دنبالش بزن دنبال زن و دختر سن بالا هم نیستن، پسر سن پایین هم که توو مراسم خواستگاری از شدت اینکه حالی ادم میکنه ذاره از خود گذشتگی میکنه و ثواب و دختر سن پایین دارن مردمو دارن التماسش میکنن، خودش داستانی هست....

شاید شما بگی بی ارزش شدن، ولی من میگم مگه چند سال زنده ام که اینقدر زجر کشیدم و حسرت خوردم، اینقدر خودم، نیازهای عاطفی، احساسی و .... ام رو سرکوب کردم

کم نیست دختر سن بالایی که اطرافم می بینم، امکان ازدواج ندارن، یا خواستگار ندارن، یا خواستگار خوب و قابل اعتماد ندارن 

اگه در جامعه ما مثل اعراب چندهمسری عادی بود چه بسا الان بچه هم داشتن....

این ارزش زن به زن اول بودن هست و اگه زن تامین اقتصادی باشد نیاز جنسی عاطفی و احساسی نداره رو نمی دونم قشر خانمها از کجا در آوردن و مدامم بهش تاکید میکنن

هر کی نمی توونه درک کنه، امیدوارم به همین درد خودش و نزدیکانش امتحان بشن، مرگ همیشه واسه همسایه نیست....