2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شغلتون کفاف هزینه ها رو میده؟

نه. مخصوصا جدیدا که همه چیز دوباره گرون شد . خرج بچه خیلی زیاده. چون قسط دوران تاهل زیاد دارم دیگه اوضاع بدتره. سال دیگه قسطام تموم شه و برگردم پیش خونوادم که نخواد اجاره خونه بدم اوضاع بهتر میشه به امید خدا. شغل خوبی دارم اگر از دستش ندم. 

نه. مخصوصا جدیدا که همه چیز دوباره گرون شد . خرج بچه خیلی زیاده. چون قسط دوران تاهل زیاد دارم دیگه ا ...

موفق باشید بانو. جسارتا مدرک دکتری که دارید باعث شده که شغل بهتری نصیبتون بشه یا حقوقتون بالاتر بره؟

نگفتی پسر خالت بچه هم داره ؟؟

ن عزیزم اینا 5 ساله رابطع زناشویی هم ندارن از دوران عقد با هم مشکل داشتن اونم سر اینکه زنش یه شب ک خالم رفته بود خونشون به خالم گفت فکر نکن هر وقت خواستی میتونی بیای اینجا من اسایش میخوام همین شد از چشم پسر خالم افتاد و خیلی چیزای دیگه بعدش پیش اومد ک کلا سرد شد پسر خالم 

ربط نداشت؟؟؟؟؟ دختری که ببینه مادرش داره هوو میشه چی یاد میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم انشاللا ک خدا برای شما و بچتون نخواد همچین چیزی رو امیدوارم خوشبخت باشین همیشه

ن عزیزم اینطور نیست من مشکلم اینه ک خیلی ضعیفم بدبختی تا کسی بهم حرف بزنه میزنم زیر گریه رفتم چند جا ...

اسی جان ببین. همینجوری روی کاغذ ریسک این ازدواج بالاست. 

شما خودت مشکلات عمده ایی داری، بی پولی، سنت، دخترت ، کمبود های روحی و جنسی

پسر خاله ت هم مشکلات جدی داره. زن رسمی داره. برادر زنهای قلچماق داره. زنش هر وقت بخواد میتونه تمام اموالشو مصادرهکنه. زنش ممکنه زندگی رو برای تو و بچت جهنم کنه. وقتی شوهرش ازش اینقدر میترسه ، تو چطور میتونی اعتماد کنی و زندگی آرومی داشته باشی؟

ممنون  بله مدرک دکتری دارم. سیزده ساله شاغلم. اما یه مقدار جدیدا امنیت شغلیم از بین رفته.

امنیت شغلی خیلی ها از بین رفته متاسفانه. دوست من 10 سال بود دانشگاه حق التدریس بود. امسال فقط بهش سه واحد دادن. 

سلام عزیزم از ته قلبم آرزو میکنم یه روز توو جامعه ما هم مثل خیلی کشورهای دیگه اینکه یه مرد چند همسر ...

ممنون عزیزم چقدر حرفات بهم ارامش داد از خدا برات بهترین ها رو ارزو میکنم و میگم هیچ وقت نباید کسی رو نهی کرد بله دقیقا حرفات درسته من اتفاقا بهش گفتم زن اولت هر چی هم باشه نباید بهش بی احترامی کنی و با اینکه قراره بیاد محضر و رصایت کتبی بده من ز زدم بهش و بازم گفتم تا تو راصی نباشی من این کارو نمیکنم اونم فقط گفت من فلانی رو دوست ندارم بخاطر داداشام نمیتونم طلاق بگیرم تو خوشبختش کن

اسی جان ببین. همینجوری روی کاغذ ریسک این ازدواج بالاست.  شما خودت مشکلات عمده ایی داری، بی پول ...

ن گفته راضیه باهاش حرف زدم بهش گفتم تا تو نخوای و راضی نباشی نمیکنم گفت راصیم من نمیتونم دوستش داشته باشم تو داشته باش