2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9736 بازدید | 307 پست
همیشه از خدا میخوام کمکم کنه ولی متاسفانه با این همه گرونی و خرج و نداشتن پدر ومادر و تنها بودن خیلی ...

عزیزم ارثی چیزی از والدینت به ارث نبردی که برای بچت باشه؟

موندنی با لگد نمیره،رفتنی با خواهش نمیمونه...
به نظر من تو میتونی یه مرد دیگه رو پیدا کنی. تیپت رو خوب کن. آراسته باش. خوش برخورد باش.  کازه ...

دورت بگردم عزیزم همه ی اینا رو دارم فقط مشکل بد مالی دارم ک  به هر دری زدم کار پیدا نکردم سنمم بالاست 37 سالمه  بعدش من بخاطر دخترم نمیتونم به هر مردی اعتماد کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس شمام بخاطر پول میخوایش ن علاقه.. البته ببخشیدا جسارت نباشه من بودم حتی شده تو خونه مردم کار می گر ...

بعضبی وقتها اینقدر نگاهها به زن تنها بد و کثیفه که واقعا نمیشه هرجایی کار کرد. تا در شرایطش نباشیم نمیتونیم قضاوت کنیم. 

خب وضعش خوبه کمک مالی کنه بهت حتما باید زنش شب فامیل که هستید همینجوری کمکت کنه

آفرین حرف حصاب ردی تمااااممممم.. اگه دوست داره باید کمکت کنه بگو نمیتونم زنت شم نمیخوام هوو شم اگه دوستت داشته باشه کمکت میکنه

از پسر حالت بخواه کمک مالی بهت کنه تا یه مغازه ای اجاره کنی و بهش قسطی پس بدی. اگه آدم باشه قبول می‌کنه. یا برو تو یه شهر بزرگ تو شرکت‌هایی که میرن تو خونه های مردم کار میکنم باش. دختر سیزده ساله با ازدواجت نابود میشه حالا با هر کی. اگه میخواهی رابطه داشته باشی بدون اینکه دخترت متوجه بشه با یه مرد بدون زن باش.

من جدا شدم با یه بچه. شاغلم ولی می‌دونم خرج زندگی خیلی زیاده. کامل درکت میکنم. 

دورت بگردم عزیزم همه ی اینا رو دارم فقط مشکل بد مالی دارم ک  به هر دری زدم کار پیدا نکردم سنمم ...

قرار هم نیست هر مردی بیاد سمت. اگر همه اینها رو داری پس خیلی زود میتونی کار پیدا کنی. 

پس شمام بخاطر پول میخوایش ن علاقه.. البته ببخشیدا جسارت نباشه من بودم حتی شده تو خونه مردم کار می گر ...

ن عزیزم اینطور نیست من مشکلم اینه ک خیلی ضعیفم بدبختی تا کسی بهم حرف بزنه میزنم زیر گریه رفتم چند جا واسه کار ولی کثافتن همشون منم ک انقدر روحیم حساسه  هم روحم هم جسمم ضعیفه

سلام عزیزم

از ته قلبم آرزو میکنم یه روز توو جامعه ما هم مثل خیلی کشورهای دیگه اینکه یه مرد چند همسر رسمی داره تابو نباشه

هم خانواده ها و بچه هاشون از فضولی و قضاوت مردم در امان بمونن 

هم نیاز عاطفی و روحی و جسمی همه‌ی زنانی که دوست دارند ازدواج کنند اما مرد مجردی به سراغشان نمیاد در امنیت و در چارچوب خانواده پاسخ داده بشه

کسی که متاهل هست حال شما رو نمی فهمه، اونی هم که مجرد و جوان هست فکر آینده و ازدواج خودش رو میکنه و بخاطر جو و عرف حاکم بر جامعه شرایط شما رو نمی فهمه

اگر می توانی تعهد کتبی بگیر، یه مدت طولانی صیغه مکتوب باش

و خدا وکیلی اگر به واسطه آرامشی که از شما گرفت زندگی اولشم آرام شد و کم کم خود خانم اول هم خواست همسرش رو با محبت جذب کنه حساس نشو، ته قلبت خوشحال باش، چون اگه زندگی اون آرام باشه تو هم زندگیت متلاطم نمیشه،  نگاه کن به زنهای عربی که واسه مسافرت و تفریح هوو هستن و با شوهر و بچه میان، چقدر شادن، چقدر باهم خوبن، چطور بچه هاشون با هم بازی می کنن.... اگر حتی جوی که تووش بزرگ شدیم و از هوو دیو سه سر ساخته تووی پوست و استخوانت هست، آرزوی از هم پاشیده شدن زندگی اولش رو نداشته باش

زندگی خودت رو بساز و امیدوارم برای تک تکتون خوشبختی رقم بخوره