2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9733 بازدید | 307 پست
خودمم دلم رضا نمیده ولی زندگیم خیلی سخته کارم پیدا نمیشه برام خرج بچم خرج زندگی بخدا موندم

به خدا توکل کن 

بگو خدایا من سر زندگی کسی نمی رم تو  هم روزی من و دخترم و برسون 

باور کن اگه با این نیت از خدا بخوای درست میشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جان براي شرايطت ناراحتم  اما بنظر من  بگو برات يه خونه كوچيك اجاره كنه عقد رسمي ...

ممنونم عزیزم بخدا خیلی دلم شکسته کسی انشالله دچار زندگی بد نشه کسی انشالله مجبور نشه زن دوم بشه نمیفهمن ادم خودش چقدر عذاب میکشه

به نظر من تو میتونی یه مرد دیگه رو پیدا کنی. تیپت رو خوب کن. آراسته باش. خوش برخورد باش. 

کازهای داوطلبانه در خیریه انجام بده. سرتو بالا بگیر. اعتماد به نفس داشته باش. 

باور کن جدای از زن دوم شدن، الان پسر خالت اصلا کیس مناسبی نیست. اصلا.

ممنونم عزیزم بخدا خیلی دلم شکسته کسی انشالله دچار زندگی بد نشه کسی انشالله مجبور نشه زن دوم بشه نمیف ...

برات مهم نباشه حرف مردم 

تصميم منطقي بگير چرا كه اين تصميم رو زندگي دخترت تاثير مستقيم داره

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!
به خدا توکل کن  بگو خدایا من سر زندگی کسی نمی رم تو  هم روزی من و دخترم و برسون  با ...

همیشه از خدا میخوام کمکم کنه ولی متاسفانه با این همه گرونی و خرج و نداشتن پدر ومادر و تنها بودن خیلی سخته

همیشه از خدا میخوام کمکم کنه ولی متاسفانه با این همه گرونی و خرج و نداشتن پدر ومادر و تنها بودن خیلی ...

خب وضعش خوبه کمک مالی کنه بهت حتما باید زنش شب فامیل که هستید همینجوری کمکت کنه

اره عزیزم حتما  قلبم میشکنه از این همه توهین جای ادم نیستن

گوش نکن عزیز تا کسی جای شما نباشه حق قضاوت نداره ولی متاسفانه اینجا بدون اینکه فک کنن کسی که دارن باهاش حرف میزنن آدمه دل داره رااااحت توهین میکنن 😢

برو پیش یه مشاور که مطمئن باشی کارش درسته 

ان شا الله خدا خودش راه درست و بهت نشون بده 🌸

عرضی نیست...
خودمم دلم رضا نمیده ولی زندگیم خیلی سخته کارم پیدا نمیشه برام خرج بچم خرج زندگی بخدا موندم

پس شمام بخاطر پول میخوایش ن علاقه.. البته ببخشیدا جسارت نباشه من بودم حتی شده تو خونه مردم کار می گردم بچمو بزرگ میکردم ولی برا پول زن مرد زندار نمی‌شدم.. اگر من باشم بعداز طلاق به هیچ وجه ازدواج نمیکردم خودم میشدم آقای خودم برو کمیته امداد ثبت نام کن.. آدم خودش بخواد میتونه زندگیشو نجات بده فک میکنی زن اون شب همه چی حل میشه اگه خرجی زن اولشو بده دیگه برا تو پولی نمیمونه ک

میتونی بری کار کنی؟ شرکتای خدماتی. خدمات عروسی و .. اگر تر و فرز باشی سریع میتونی کار بگیری.