2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9732 بازدید | 307 پست

داداشای قلچماغش غلط میکنن دست از پا خطا کنن یه راست پلیس، زندان... مشکل زنه اوله و اگه بچه داره اون بچه گناه داره تقصیر تو میشه اگه بچه طلاق شه.. خودتو بذار جای زنه پسرخالت

عزیزم همه گفتن نکن شما با این کارت اون ته مونده محبتی که اون آقا به زن و بچه ش داره رو ازش میگیری ...

خودمم دلم رضا نمیده ولی زندگیم خیلی سخته کارم پیدا نمیشه برام خرج بچم خرج زندگی بخدا موندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز تاپیک قبلتم خوندم ولی چیزی نگفتم

واسه تصمیم به این مهمی اصلا درست نیست اینجا نظر بخوای اینجا فقط توهین میشنوی چون از شرایط زندگیت خبر ندارن.خودت برو پیش مشاور و اگه لازم بود پسر خالتم ببر 

عرضی نیست...

ببین دوستم خودش رفت برا شوهرش زن دوم گرفت

مریض هست 

جوگیر شد به زور مرده رو زن داد خودش رفت خواستگاری

الان همش خونشون جنگ و اشوبه مرده هم دومه رو بیخیال شده باز اومده پیش همین اولی

تازه به دفعه ب شوهرم گفته بود میخوام زن دوممو طلاق بدم که شوهرم کلی دعواش کرد گفت مگه لباسته که عوصش کنی اشتباه کردی که زن گرفتی اما الان ک گرفتی تحمل کن زن دومتم یه زنه روحیه داره الان بعد از 2بار طلاق چیکار کنه ابروشو تو فامیلش میبری و اینااا

اما میگم کلا دومیه رو بیخیال شده الان 😐

داداشای قلچماغش غلط میکنن دست از پا خطا کنن یه راست پلیس، زندان... مشکل زنه اوله و اگه بچه داره اون ...

میدونم عزیزم زنه راضیه گفته میام محضر رصایت میدم اون فقط دنبال پوله و مثل اینکه تو رابطه هم هست با کسی پسر خالمم بیچاره نمیتونه کاری کنه از دست اون داداشاش نمیدونی چین اخه اونا هم معتاد همش از این پول میگیرن

عزیز تاپیک قبلتم خوندم ولی چیزی نگفتم واسه تصمیم به این مهمی اصلا درست نیست اینجا نظر بخوای اینجا ف ...

اره عزیزم حتما  قلبم میشکنه از این همه توهین جای ادم نیستن

استارتر جان براي شرايطت ناراحتم 

اما بنظر من 

بگو برات يه خونه كوچيك اجاره كنه عقد رسمي هم نكن صيغه كن و هيچكس نفهمه مدتي بگذره ببين ادم لايقي هست يا نه 

تو اين مدت هم خودتو بساز و سركار برو از طرفي هم از پسر خالت كمك مالي بگير و خودتو ببند 

هر وقتم ديدي داره يه ضررت ميشه تمومش كن هر جا هم ديدي يه ادم خوب و لايق پيدا كردي اين رابطه رو تموم كن 

البته يه عده الان ميان منو ميخورن ولي اينا دقيقا همونايي هستن كه هشتاد تا دوست پسر داشتن و بنظرشون اون إيرادي نداره چون رسمي نيست  اگه منم گفتم صيغه كن فقط بخاطر مسأله شرعي و اينكه بعدا حرفي نباشه گفتم

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!