2777
2789
عنوان

به معنای واقعی بدبخت شدم😖😭

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 53 پست
اجتماعی دوران ما همه جوابا میشد مسکن خوراک پوشاک 

کاش جوابای لعنتیش همینا بود

تنها کسی که هنگام گریه‌ام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشه‌اش را شکستم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای یه درسش رو بده من جات بخونم.

مثل خانوم های سایت که برا ختم هاشون از بقیه کمک میگیرن

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
من وقتی دبیرستانی بودم شبای امتحان نمیخوابیدم.بجاش بعد امتحان راحت میحوابیدم

امیدوارم بشه بیدار بمونم

تنها کسی که هنگام گریه‌ام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشه‌اش را شکستم....

راهنمایی برای امتحانام توی ماشین اون مسیری که میرفتم میخوندم 20 هم میشدم گاها هم در فاصله زنگ تفریح ها حالا تو میخوای برای اجتماعی 12 ساعت درس بخونی

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید
این نینی سایت واموندرو ول کن برو به درسو مشقت برس عه 

بخدا بحث نی نی سایت نیس. بحث حوصلمه. نیس اصلا نیس

خب پس گوشیتو بزار کنار تمرکز کن رو درست با انگیزه بشین بخون برا ۱۰ ۱۱ هم نخون 

۱۰ ۱۱ بگیرم مامانم کوکو سبزی میکنتم. به صورت اسلامی ذبحم میکنه