romini مدیر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 عنوان به معنای واقعی بدبخت شدم😖😭 | مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 53 پست بچه ها فردا امتحان دارم ۱۲ درس. تا الان هیچی نخوندم. هی خواستم بخونم و نشد الان ساعتو دیدم یادم افتاد ۱۲ ساعت وقت برام مونده. امتحانم ۸ شروع میشه. یهو گفتم بزار یه کمکی ازتون بگیرم. در طول ترم خوندم اما خیلی یادم نیس چیزی. تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم.... 1398/10/24 | 20:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 اجتماعی دوران ما همه جوابا میشد مسکن خوراک پوشاک کاش جوابای لعنتیش همینا بود تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
دیبا87 عضویت: 1389/07/25 تعداد پست: 4199 میخوای یه درسش رو بده من جات بخونم.مثل خانوم های سایت که برا ختم هاشون از بقیه کمک میگیرن خدای من همان خدای حیوانات است.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
shayestehjoon عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 2271 بعید بتونم بیدار بمونم من وقتی دبیرستانی بودم شبای امتحان نمیخوابیدم.بجاش بعد امتحان راحت میحوابیدم
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 چندسالته؟؟ ۱۵ فرقی میکنه؟ تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 من وقتی دبیرستانی بودم شبای امتحان نمیخوابیدم.بجاش بعد امتحان راحت میحوابیدم امیدوارم بشه بیدار بمونم تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
moghashang عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 15320 کاش جوابای لعنتیش همینا بود اخه چیزی نیس ک برو بشین با دقت بخون
dorsa99 عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 3643 راهنمایی برای امتحانام توی ماشین اون مسیری که میرفتم میخوندم 20 هم میشدم گاها هم در فاصله زنگ تفریح ها حالا تو میخوای برای اجتماعی 12 ساعت درس بخونی فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 این نینی سایت واموندرو ول کن برو به درسو مشقت برس عه بخدا بحث نی نی سایت نیس. بحث حوصلمه. نیس اصلا نیس تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 قهوه یکم بخور حله خوردم تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 واقعا هیچ راه حلی ندارم. بخوابم ؟ تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
moghashang عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 15320 خوردم خب پس گوشیتو بزار کنار تمرکز کن رو درست با انگیزه بشین بخون برا ۱۰ ۱۱ هم نخون
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 خب پس گوشیتو بزار کنار تمرکز کن رو درست با انگیزه بشین بخون برا ۱۰ ۱۱ هم نخون ۱۰ ۱۱ بگیرم مامانم کوکو سبزی میکنتم. به صورت اسلامی ذبحم میکنه تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....