romini مدیر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 عنوان به معنای واقعی بدبخت شدم😖😭 | مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 53 پست بچه ها فردا امتحان دارم ۱۲ درس. تا الان هیچی نخوندم. هی خواستم بخونم و نشد الان ساعتو دیدم یادم افتاد ۱۲ ساعت وقت برام مونده. امتحانم ۸ شروع میشه. یهو گفتم بزار یه کمکی ازتون بگیرم. در طول ترم خوندم اما خیلی یادم نیس چیزی. تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم.... 1398/10/24 | 20:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 بنظرم بهترین کار اینه الان بشینی درس بخونی تا فردا ساعت ۸ بعید بتونم بیدار بمونم تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 کمکت کنیم. هرکدوم یه درسو بخونیم بیایم جواب بدیم😁تا هرجا رو میتونی دقیق بخون بقیه رو ول کن حداقل ناپلئونی پاس کنی خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 واقعا هیچ کمکی ازم برنمیاد،جزاینکه بگم گوشی رو بزارکنار برو درست رو بخون حوصلم نمیاد بدبختی تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 پایه چندمی نهم تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 بعید بتونم بیدار بمونم آدامس بیداری اکشن بجو😆 خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6602 بعید بتونم بیدار بمونم الان ک بیداری برو بخون چندمی؟ خدایا شکرت🙏🏽
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 به نظرم الان گوشی رو بذاری کنار بری درس بخونی بیشتر به نتیجه میرسی منم الان همین کار رو میخوام بکنم ... عین من تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 الان ک بیداری برو بخون چندمی؟ نهم تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....
romini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 464 آدامس بیداری اکشن بجو😆 😂😂😂 تنها کسی که هنگام گریهام به من نخندید و همراهم گریه کرد،... آیینه بود که منِ ظالم شیشهاش را شکستم....