2777
2789
عنوان

چاقی تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فازتون چیه واقعا  برید خدارو هم شکر کنید لاغرید  تف به چاقی  أه أه أهههههههههههههه ...

لابد درد لاغری نکشیدی ...همه لباسام تنم زار میزنه وای خدا لاغری چقد بدههههه

بچه ها اگر میخوایین چاق شین باید باشگاه هم برین ویک پودر هست پودر حکیم تهرانی درست کنین توخونه قبل باشگاه وبعد باشگاه بخورین درکنارش غذاهای خوب پرکالری بخورین ،

من خودم تو یک ماه ۵کیلو جاق شدم با این پودره از همین نی نی سایت سرچ کردم بچه ها گفته بودن درست کردم خوردم خیلی هم خوشمزس پارسال دراومد۱۵۰‌تومن وسایلش 

اینی که فرستادمه وسایلش همه چیز مقوی وخوبه هیچ ضرری هم نداره قبل صبحانه یا بعدصبحانه بخورین دوقاشق تو یک لیوان ونصف اب حل کنین بخورین باز شب بعد شام یا قبل ام بخورین باشگاه هم که میرین بخورین .ولی باید غذا بخورین اشتهارو بازمیکنه حجم میده

چجوری به خودت رسیدی؟؟؟

مشكل اصلي من اين بود كه اشتهاي كمي داشتم . نميتونستم زياد غذا بخورم . ولي بعضي غذاها و خوراكي ها بودن كه واقعا دوست داشتم و بيشتر از غذاهاي ديگه ميتونستم بخورم . مثل پيتزا . ماهي .تمركز خودمو گذاشتم رو همون چند تا غذا و خوراكي كه دوست داشتم . مشكل فقط پول خرج كردنه . وگرنه اين روش فوري وزنتو بالا ميبره . هر وقت ديدي داره اثر ميكنه ورزشو شروع كن . شكم و پهلو

زن داداشم ۱۵۰ هست ۴۲ کیلو خیلی لاغرهههه ۳۶ فقط استخونی

اوهوم خیلی بده واقعا ناراحتم از اینک هیچی بهم نمیاد همه میگن وای جه لاغری اه

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂
مشكل اصلي من اين بود كه اشتهاي كمي داشتم . نميتونستم زياد غذا بخورم . ولي بعضي غذاها و خوراكي ها بود ...

عزیزم پیتزا اینا فست فود کبد وداغون میکنه نباید فست فود زیاد خورد خدایی مکرده کبدت از بین بره فایده نداره هواست باشه 

مرسییییی    

فدات وقت همه اونارو باید اسیاب کنی اونایی که مث ارد نخودچی وپود کاکائو که نیاز نیست اسیبا کنی بقیرو باید اسیاب کنی مخلوط کنی تقریبا ۵یا ۶کیلو پودر میشه تا سه ماه جواب میده