2777
2789
عنوان

چاقی تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 69 پست
ای جانم چه قدر لاغری  دکتر تغذیه نرفتی عزیزم؟  چیزای کم حجم و پر کالری زیاد بخور مث شیری ...

نه نرفتم تصمیم دارم برم اما پشت گوش میندازم جون اونمدقع باید دهنم بجنبه.

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂
فقط سه وعده غذاتو کامل بخور میان وعده هم شیرموز با کیک خونگی بخور خرما سینه مرغ بادوم زمینی دان ...

کالری شمار مانکن و نصب کردم سر در نیاوردم پاکیدم

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پیتزا اینا فست فود کبد وداغون میکنه نباید فست فود زیاد خورد خدایی مکرده کبدت از بین بره فایده ...

فقط اولش كه معده م كوچيك بود اين كارو كردم . معده كم كم جا باز ميكنه خود به خود اشتها زياد ميشه بعدش ميشه هر غذايي رو با اشتها خورد . فقط براي استارت كار يه مدت اين كارو كردم . تو فست فودها فقط پيتزا ميخوردم . ولي واقعا لاغري از چاقي خيلي بهتره . هر دو تاشو تجربه كردم . تازه خيلي توپول هم نشدم . فقط يه مقدار شكم و پهلو بود .

کالری شمار مانکن و نصب کردم سر در نیاوردم پاکیدم

منم مانکن دارم

اولش سختم بود هیچی نفهمیدم

ولی یکم باهاش ور رفتم راحت بود

ماهایی ک کم اشتهاییم کالری شمار واقعا لازمه

من الان خودم تا آخر شب سعی میکنم حداقل 500کالری بیشتر از متابولیسمم بخورم

بدون کالری شمار برام مهم نبود قبلا چقد میخورم

فقط اولش كه معده م كوچيك بود اين كارو كردم . معده كم كم جا باز ميكنه خود به خود اشتها زياد ميشه بعدش ...

اها انشالله همیشه سلامت باشی.اره بابا لاغری میدونی مریضی نداری.درسته بعضیا میگن چقد لاغر شدی یا چقد لاغری ادم اعصابش خورد میشه ولی باید بهشون بگی میدونم سالمم این ی دنیا ارزش داره  

اینی که فرستادمه وسایلش همه چیز مقوی وخوبه هیچ ضرری هم نداره قبل صبحانه یا بعدصبحانه بخورین دوقاشق ت ...

عزیزم این داخلش نشاسته داره

سفت نمیشه وقتی تو آب حل میکردی

من الان اشتهام خیلی خوبه، مشکل معده داشتم دکتر رفتم خوب شده اشتهام 

اینو درست کنم واسه افزایش حجم خوبه یا بازم اشتهامو زیاد میکنه 

عزیزم این داخلش نشاسته داره سفت نمیشه وقتی تو آب حل میکردی من الان اشتهام خیلی خوبه، مشکل معده داش ...

نه کانلا حل میشه تو دستور الیش که دکتر حکیم گفت باید مث فرنی درست کنی درست کردم الا نمیشد بخوری حالت بدمیشه بعد گفتن با اب حل کنی بخوری نه خوبه بخور حجم میده  برای معدتم اگر مشکل معده داری عرق نعنا با تخم بارهنگ بزار یک یک رب دم بکشه بخور مشکل معده حل میشه دردمعده سوزش اینارو خوب میکنه

نه کانلا حل میشه تو دستور الیش که دکتر حکیم گفت باید مث فرنی درست کنی درست کردم الا نمیشد بخوری حالت ...

پس با آب حل کنم منم بهتره

واسع معدم دکتر دارو داد خوب شده فعلا، اینم ک شما گفتی میگیرم، مرسی عزیزم 😘😘😘😘