2777
2789
عنوان

چاقی تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 69 پست
وای چ کم قدت چقده حتما بی اشتهام هسی

۱۵۰ریزه میزم فک میکنن بجم داداشمه.

هیجی بهم نمیاد راه حلی داری بگو تروخدا 

حاملگیم شده بودم ۶۰اما بعد زایمان همش خابید خیلی ناراحتم گریععععععععههههه

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فازتون چیه واقعا 

برید خدارو هم شکر کنید لاغرید 

تف به چاقی 

أه أه أههههههههههههههه

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
۱۵۰ریزه میزم فک میکنن بجم داداشمه. هیجی بهم نمیاد راه حلی داری بگو تروخدا  حاملگیم شده بودم ۶ ...

زن داداشم ۱۵۰ هست ۴۲ کیلو خیلی لاغرهههه ۳۶ فقط استخونی

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه

چاق شدن خيلي راحته . ولي به شرطي كه غذاهايي رو كه دوست داري بخوري و پول خرج كني . مثلا اگر پيتزا دوست داري پول خرج كن بگير . خرج كن . فقط يادت باشه هر روز شكم و پهلو كار كني . چون حتما شكم و هلو مياري اگر بي برنامه جلو بري . با نون پنير و زوركي غذا خوردن فايده نداره . بايد لذت ببري از غذا

خوشبحال اونایی که تپلی ان من حالم از خودم بهم میخوره 

چاقی هم خوب نیست من‌خودم دردشو کشیدم کلا آدم باید نرمال باشه نه چاق نه لاغر هرکدوم باشی حسرت به دل میشی تنها راه حا جفتشونم ورزش و رژیم غذایی درسته ولی توهم انقدر ناامید نباش خداروشکر که سالمی 

خواننده و کاربرقدیمی 😊وقتی میخندی، عشق کوچکترین اتفاقی ست که می افتد... 😍h❤e                                                هر که حاجات خود از غیر خدا می طلبدچون گداییست که حاجت ز گدا می طلبد💫
عزیزم برو باشگاه سیب زمینی و بادوم زمینی هم زیاد بخور اما به نظرم یکم بیشتر وقت بذار که نخوای با خور ...

میرم باشگاه ی مدت یکمی تغییر میکنم ولی وقتی اعصابم خورد میشه یا استرس میگیرم دوباره برمیگرده وزنم ب خدا دیگه خسته شدم

میرم باشگاه ی مدت یکمی تغییر میکنم ولی وقتی اعصابم خورد میشه یا استرس میگیرم دوباره برمیگرده وزنم ب ...

وعده های غذایی زیاد و پرکالری باعث چاقی میشه ولی از اونورم ممکنه بیماری بیاره برای همین برو پیش دکتر متخصص و رژیم بگیر و کم‌کم وزنتو اضافه کن

خواننده و کاربرقدیمی 😊وقتی میخندی، عشق کوچکترین اتفاقی ست که می افتد... 😍h❤e                                                هر که حاجات خود از غیر خدا می طلبدچون گداییست که حاجت ز گدا می طلبد💫
بی فایدس منم لنگه خودتم چاق بشو نیستم بچه شیر میدم ۳۶کیلو شدم حالم از اندام لاغرم بهم میخوره هیجی به ...

ای جانم چه قدر لاغری 

دکتر تغذیه نرفتی عزیزم؟ 

چیزای کم حجم و پر کالری زیاد بخور مث شیرینی خامه ای آجیل بستنی شکلات موز معجون

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
میرم باشگاه ی مدت یکمی تغییر میکنم ولی وقتی اعصابم خورد میشه یا استرس میگیرم دوباره برمیگرده وزنم ب ...

تپلا وقتی اعصابشون خورده یا استرس دارن بیشتر غذا میخورن 😩😩😩

دوست دارم صد کیلو بشم    

همش پات عروق سوزه راه نمیتونی بری همه میگن چاقه چقدر  لباسای شیک سایزت نمیشه کلا آدم باید ۷۰ کیلو باشه