2777
2789
عنوان

تولد همسر

250 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها، چند روز پیش تولد پسر دایی همسرم بود، و خانومش اونو اینطوری سوپرایز کرده بود، ازهمه دوستا صمیمی شون وخانواده هاشون خاسته بود ک ی تبریک کوچولو وبامزه بسته ب سلیقه و خلاقیت طرف در غالب ی فیلم کوتاه،خیلی باحال بود بعدا تموم فیلم هارو با برنامه ویوا ویدئو یکی کرده بود، و روز تولدش پست کرده بود تو اینستا خیلی باحال بود وجالب من برای تولذ همسرم چیکار کنم ک 2 بهمن ایده دارین بدین ایجوری باحال باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام پشت صندوق عقب ماشینو پر گل و کادو و بادکنک هلیومی کن  وقتی رسید سرکارش بگو کیفمو تو صندوق جا گزاشتم باز که کرد سورپرایز شه 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
میتونی با یه آژانس یا پیک واسش 80 تا بادکنک هلیومی بخر با یه گل و کادو بفرس محل کارش 

محل کارش از خونه خیلی دوووره جاجرود سفره خونه داره، من تهرانم نمیشه هزینه خیلی زیاذ میشه هزینه پیک واینا