2777
2789
عنوان

تولد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
یه ایده باحال که هزینه ام نداشت 

اره واقعا تازه وقتی خودمو میزارم جای پسر دایی همسرم میبینیم اگ یکی برام اینجوری سوپرایز در نظر بگیره خیلی خوشحال میشم چون میبینم کسایی ک دوسم داشتن تصویری بهم تبریک گفتن 

ایده که زیاده بستگی داره چجوری بخوای خالم یبار واسه شوهرش اینجوری تولد گرفت دوستای شوهرشو فامیل و ای ...

اره منم میتونم اینکار بکنم هاااا ولی ملت انقد بی ذوق شدن شوهرم سفره خونه دارع میتونیم بریم اونجا همین کارو بکنیم یهویی دلی یکی اینکه واقعا راه دوررررره واینکه نمیدونم بیاین یانه حالا باید بهشون بگم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره منم میتونم اینکار بکنم هاااا ولی ملت انقد بی ذوق شدن شوهرم سفره خونه دارع میتونیم بریم اونجا همی ...

اتفاقا شوهرخاله منم سفره خونه سنتی داره یه عالمه هم مشتری داشت رفتیم تو جیغ کشیدیم دست زدیم مشتریا پاااایه پاشده بودن وایساده بودن دست میزدن تولد تولد میخوندن 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
اتفاقا شوهرخاله منم سفره خونه سنتی داره یه عالمه هم مشتری داشت رفتیم تو جیغ کشیدیم دست زدیم مشتریا پ ...

باحال بود این ایده تو بیشتر دوست داشتم اجراش میکنم مرسی عزیزدلمممممممم ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

باحال بود این ایده تو بیشتر دوست داشتم اجراش میکنم مرسی عزیزدلمممممممم ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

خواهش میکنم عزیزم فقط دعا کن زندگیم درست شه منم از این کارا بکنم

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
انشاءالله درست بشه عزیزدلمممممممم هیچ کار خدا بی‌ حکمت نیست چیشده عزیزم اگ دوست داری میگی؟ 

خیلی طولانیه فقط بدون از شوهرم دلزده شدم دوسش ندارم ازش نفرت دارم