2777
2789
عنوان

تولد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
محل کارش از خونه خیلی دوووره جاجرود سفره خونه داره، من تهرانم نمیشه هزینه خیلی زیاذ میشه هزینه پیک و ...

میرزه ولی جلو همکاراش و اینا سربلند میشه 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دونفری ایده اینجوری نداری یگی؟ 

من تولدشوهرم کار خاصی نگردم.شرشره زدم .بادکنک کیک .الویه ب قالب رولی درست کردم.ذرت....برقارو هاموش کردم.اخه شب اومد از شرکار تا اومد شمع هاشو روشن کردم اهنگ تولدم روشن کردم.لباس خوب و ارایش.خلاصه ساده برگذارشد

من تولدشوهرم کار خاصی نگردم.شرشره زدم .بادکنک کیک .الویه ب قالب رولی درست کردم.ذرت....برقارو هاموش ک ...

عزیزممم میدونی من هرسال دارم تقریبا همین کارو میکنم البته باکلی مهمون همیشه ولی امسال دلم میخاست ی ایده باحال داشته باشم

عزیزممم لابد نمیخاد بقیه تو زحمت بیفتن

میکه خجالت میکشم . مگه بچه ام تولد بگیرن برام . 

یه بار کیک خریدم و کادو و کلی وسایل در دوران عقد .

بردم خونه مادرشوهرم بگیرم . گفت قایم کن کسی نبینه .

منم قابم نکردم و گرفتم . مامانش از خوشحالی نمیدونست چیکار کنه .. خودش خجالتیه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

دختر عمه من صندوق عقب پر بادکنک و گل و کادو کرده بود با کيک رفته بودن بیرون دوتایی شوهرش از هیچی خبر نداشته وسط جاده صدای آهنگ میاد از تو صندوق نگو دختر عمم با گوشیش به اسپیکر کوچولو ک پشت ماشین گزاشته بود وصل شده بود و آهنگ آروم گذاشته بود رفتن که ببینن صدای چیه در صندوق باز کرده بودن و شوهرش کلی سورپرایز میشه تازه دخترعموم تو اون لحظه فیلم گرفته بود از باز شدن صندوق ادیت کرده بود روشم یه آهنگ قشنگ گذاشته بود 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
دختر عمه من صندوق عقب پر بادکنک و گل و کادو کرده بود با کيک رفته بودن بیرون دوتایی شوهرش از هیچی خبر ...

ارهههههه اینم بااااحاله خخخخ روش حتما فکر میکنم مرسف مرسی از ایده های باحالت دیگ چی داری

؟؟ 😀 😀 

ارهههههه اینم بااااحاله خخخخ روش حتما فکر میکنم مرسف مرسی از ایده های باحالت دیگ چی داری ؟؟ 😀 😀&n ...

ایده که زیاده بستگی داره چجوری بخوای خالم یبار واسه شوهرش اینجوری تولد گرفت دوستای شوهرشو فامیل و اینا رو جمع کرد به همه خبر داد روز جمعه این ساعت بیاین تولد طائف همه رفتیم دست هرکدوم یه چهارتا بادکنک هلیوم و کادو وارد محل کار شوهر خالم شدیم جیغ زدیم باهم تولدت مبارک بیچاره بنده خدا هنگ کرده بود با چشای گشاد داشت مارو نگاه می‌کرد اخرسرهم خالمو بغل کرد بوسش کرد ماهم فیلم می‌گرفتیم بعدا ادیت کرد خیلی قشنگ شد ولی بیچاره رنگش پریده بود ترسیده بود حداقل 50 نفری بودیم خودشم پشت بما بود جیغ زدیم