2777
2789
عنوان

سزارین

154 بازدید | 23 پست

کسی میدونه باید چه شرایطی داشته باشیم که سزارین بشیم اگه سرما خورده باشیم سزارین میشیم؟

من دکترم گفته ۳.۵ ازت میگیرم سزارین میکنم به جز خرج بیمارستان

میخام بدونم یه وقت خودم سزارین نباشم الکی پول به دکتر بدم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فشار بالا.بریچ بودن بچه و ناراحتی قلبی و دیسک کمر چیزاییکه من میدونم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
فشار بالا.بریچ بودن بچه و ناراحتی قلبی و دیسک کمر چیزاییکه من میدونم

سیاتیک چی؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
سیاتیک چی؟

نمیدونم عزیزم چیزی راجبش نشنیدم.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من  بچه اولم بریچ بودسزارین شدم دیگه زایمانم شد سزارین بچه دومم دکتر لج کرد گف اگه چسبندگی نداشته باشی اول میری واسه طبیعی اگه نتونستي بعد سزارین که ازهرکی پرسیدم گفتن غیرممکنه مگراینکه حداقل شیش هفت سال بین زایمان اولت بوده باشه بعدش دیگه دکتر رو فتم اگه میخای اذیت کنی بگو برم جای دیگه اونم قبول کرد

همه دکترا واسه سزارین پول اضافی میگیرن؟

اکثرا آره.اگر مشهد هستی دکتری می شناسم که پول اضافه نمیگیره 

کلا اگه شرایطت ویژه باشه بریچ باشی یا لگنت تنگ باشه یانتونی طبیعی یا بچه خدایی نکرده چیزیش شده یاخون ...

بریج چجوریه؟بچه تو شکم من فوندال پوستریور هست

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏