همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
فشار بالا.بریچ بودن بچه و ناراحتی قلبی و دیسک کمر چیزاییکه من میدونم
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من بچه اولم بریچ بودسزارین شدم دیگه زایمانم شد سزارین بچه دومم دکتر لج کرد گف اگه چسبندگی نداشته باشی اول میری واسه طبیعی اگه نتونستي بعد سزارین که ازهرکی پرسیدم گفتن غیرممکنه مگراینکه حداقل شیش هفت سال بین زایمان اولت بوده باشه بعدش دیگه دکتر رو فتم اگه میخای اذیت کنی بگو برم جای دیگه اونم قبول کرد
اکثرا آره.اگر مشهد هستی دکتری می شناسم که پول اضافه نمیگیره