2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم

145 بازدید | 13 پست

و برای هر مناسبتی خانواده همسرم بخوان بیان کلی استرس میگیرم

چون همه کارا رو باید خودم انجام بدم حتی خریدن میوه و شکلات و شیرینیو .... شام بخوان بمونن ک هیچی واویلاس

روز قبلش که کلا کارم مرتب کردن خونس سرویس پله و سرویس بهداشتی و خونه و اشپزخونه و....

انقدر بدبختی میریزه سرم ک دیگه اصلا نمیتونم خودم و دریابم به فکر خودم و ظاهر خودم باشم

خواهر دارم چندباری ازشون کمک خواستم ولی قیافه هاشون درهم شده منم اصلا با منت کسی حال نمیکنم مامانمم پیر نی ولی کمر درد داره و اصلا نمیتونم توقع داشته باشم کاری انجام بده

خلاصه ک از الان غصه شب یلدا ورم داشته ک قراره بیان خونمون و من دست تنها چطوری قراره از پسش بربیام

کاش همچین رسم و رسوماتی نبود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای بیخیال خیلی جدی شون گرفتی

نمیگم تمیز کاری نکن ولی دیگه لازم نیست به خودت استرس بدی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

لابد تو همه این مراسما زیادی جلوشون سنگ تموم گذاشتی انتظارشونو بردی بالا یه پذیرایی ساده کن بقیه چیزا رو وظیفه اوناست بیارن اما اگه جشنی چیزی دارین اونموقع شرایط یکم سخت میشه اگه توان مالیشو داری از یه برگزار کننده مراسم دعوت کن صفر تا صدشو بیاد برات انجام بده

ای بابا به خواهرات بگو کمک کنن یه روزم برا خودشون پیش میادا😂

با این اخلاقاشون فک نکنم براشون پیش بیاد اصلا

پیشم بیاد من و باید فاکتور بگیرن

مراسم خواستگاریمم همین بود وقتی بهشون گفتم شما هیچ کمکی نکردید بمن گفتن واسه تو خواستگار اومده بود مگه واسه ما اومده ک کمک کنیم....

مم روز بله برونم تا لحظه آخر داشتم جارو برقی میکشیدم

اعصابت بهم نمی ریزه وقتی بهش فک میکنی؟؟؟ من همش میگم دخترای دیگه این لحظات ارایشگاهن یا دارن ادکلنشونو تمدید میکنم من باید تا لحظه اخر کارا رو برنامه ریزی کنم

سعی کن همیشه خونه رو تمیز نگه داریهر روز نیم ساعت وقت بذار

این چیزا وظیفه مادر یه خونس من خودم درگیر درس و زندگی خودمم

مادرمم که کمر درد داره و نمیتونه نمیتونه این وظیفه رو انجام بده

خلاصه ک یچیز رو مخیه ک باید توش باشی تا درک کنی منو