وای پیش مادرم و خواهرام خجالت میکشم پرسیدن چرا کبوده چی بگم😭😭😭
من اول عروسیم بابام دید گفت چی شده گفتم عرق سوز شده زن داداشم و مامانم ترکیدن از خنده😂😂😂
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
مگه چی میکنین کبود بشه 😱😱😱😱والا من که نمیتونم هضم کنم
با کمربند کتک میزنه😂😂😂
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
نمیتونم برم خرید سرکارم یه جانوشته بود با سکه روش بکشم به نظرتون اینجوری جواب میده
ن ب شوهرت بگو بخره بیاره دیگه اینکارو میکرد فکرشو نمیکرد😐حالا بیاد درستش کنه منکه خیلب عادی بودم کنار خانوادم😂مدرشوهرم دید رو گردنم اینحوریه گفتش کتکت زده😐😅گفتم اره با دستش حالا هی مادرشوهرم از اونور بهش اشاره میکرد اینم نمیفهمید😂😂گف از سر کار بیاد این پسره ادمش میکنم😕
بخاطر نی نی تو دلم ازت ممنونم خدا جونم 😍😍😍خدایا خودت مواظبش باش🙂🤗...لطفا برای سلامتی خودمو و نی نی تو دلم ی صلوات بفرستین😍😍😍😍