smr_queen مدیر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 806 عنوان ترس از بی بی چک زدن | مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 25 پست توی اقدامم موعد پریودیمه نشدم ولی میترسم بی بی چک بزنم حتی فکرش عصبی ام میکنه کسی بوده مثل من؟ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد... 1398/10/24 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smr_queen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 806 وای چ بده امیدوارمیشی برامن یه بار2روزعقب انداختم من سابقه عقب انداختن ندارم یاسرموعدمیادیاجل.میندا ... آخی عزیزم میفهممت من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
شرلوت عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 798 منم آخرین موعدم جمعه هست ولی معمولا زودتر میشم که هتوز نشدم ایشالا برا هردومون مثبت باشه عزیزدلم...ان شالله به حق فاطمه زهرا هردومون بارداریم اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
smr_queen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 806 از ته دلم برات ارزو میکنم من خودم بعد دو سال ونیم با میکرو باردار شدم ممنونمع زیزم من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
سارا_پرنسس_۷۰ عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 2808 وای چ بده امیدوارمیشی برامن یه بار2روزعقب انداختم من سابقه عقب انداختن ندارم یاسرموعدمیادیاجل.میندا ... اره خیلی بد بود مخصوصا ک کلی علایم بارداری داشتم اینماه اما با۸روز تاخیر پری شدم خیلی تعجب کردم واقعا الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
smr_queen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 806 عزیزدلم...ان شالله به حق فاطمه زهرا هردومون بارداریم ابشالا پس بیا همینجا خبرشو بده منم امیدوار بشم من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
سارا_پرنسس_۷۰ عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 2808 ایشالا ماه دیگه مرسی عزبزم رفتم دکتر اینماه آزمایش هورمونی باید فردا بدم و هفته ی دیگ هم سونوی فولی و شوهرمم آز اسپرمدکترم گفت برو ببین اصلا فولیکول داری😂 الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
smr_queen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 806 دوحالت ک بیشتر نیس یا بارداری یانه اینهمه استرس نداره ک آره وای انگار ترس از منفی خیلی سخت تره تا بلاتکلیفی من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
smr_queen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 806 مرسی عزبزم رفتم دکتر اینماه آزمایش هورمونی باید فردا بدم و هفته ی دیگ هم سونوی فولی و شوهرمم آز اسپر ... ابشالا که ماه دیگه خیلی راحت بگیره نیاز به دکتر نداشته باشب من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
شرلوت عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 798 ابشالا پس بیا همینجا خبرشو بده منم امیدوار بشم جشم حتما..اگر باردار بودم حتما میام خبرشو میدم..ان شالله توهم باردارباشی و بیای تاپیک بارداری بزنی اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
smr_queen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 806 جشم حتما..اگر باردار بودم حتما میام خبرشو میدم..ان شالله توهم باردارباشی و بیای تاپیک بارداری ... ممنونم عزیزم انشالله من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
سارا_پرنسس_۷۰ عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 2808 ابشالا که ماه دیگه خیلی راحت بگیره نیاز به دکتر نداشته باشب ممنون گلم الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜