2777
2789
عنوان

ترس از بی بی چک زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 25 پست
وای چ بده امیدوارمیشی برامن یه بار2روزعقب انداختم من سابقه عقب انداختن ندارم یاسرموعدمیادیاجل.میندا ...

آخی عزیزم میفهممت

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
منم آخرین موعدم جمعه هست ولی معمولا زودتر میشم که هتوز نشدم ایشالا برا هردومون مثبت باشه

عزیزدلم...ان شالله به حق فاطمه زهرا هردومون بارداریم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چ بده امیدوارمیشی برامن یه بار2روزعقب انداختم من سابقه عقب انداختن ندارم یاسرموعدمیادیاجل.میندا ...

اره خیلی بد بود مخصوصا ک کلی علایم بارداری داشتم اینماه اما با۸روز تاخیر پری شدم خیلی تعجب کردم واقعا

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
ایشالا ماه دیگه

مرسی عزبزم رفتم دکتر اینماه آزمایش هورمونی باید فردا بدم و هفته ی دیگ هم سونوی فولی و شوهرمم آز اسپرم

دکترم گفت برو ببین اصلا فولیکول داری😂

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
مرسی عزبزم رفتم دکتر اینماه آزمایش هورمونی باید فردا بدم و هفته ی دیگ هم سونوی فولی و شوهرمم آز اسپر ...

ابشالا که ماه دیگه خیلی راحت بگیره نیاز به دکتر نداشته باشب

ابشالا پس بیا همینجا خبرشو بده منم امیدوار بشم

جشم حتما‌..اگر باردار بودم حتما میام خبرشو میدم..ان شالله توهم باردارباشی و  بیای تاپیک بارداری بزنی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
جشم حتما‌..اگر باردار بودم حتما میام خبرشو میدم..ان شالله توهم باردارباشی و  بیای تاپیک بارداری ...

ممنونم عزیزم انشالله

ابشالا که ماه دیگه خیلی راحت بگیره نیاز به دکتر نداشته باشب

ممنون گلم