2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 55 پست
مهربان باش با همه.خوشتیپ باش.رنگ موی خوشگل.لباس خوب.آرایش خوب.ایرو میکروبلدینگ.خط چشم دایم

مرسی مهدبون

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

یه لحظه فکر کن که چرا باید همچین حسی داشته باشی.

میگن به خوشگلیت نناز به پولت نناز اینا همش تو یک ثانیه نابود میشه.

بجای ترکوندن هم حداقلش اینه به همدیگه کاری نداشته باشبن

تظاهر میکنم به زندگی کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا خیلی بدجنسه همش چغلی منو پیش خانواده شوهرم میکنه منم اصلا برام مهم نیست

خودت باش بهش توجه نکن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اینهمه عقده داشتن خوب نیست عزیزم

خب اون هرچی خرید میاد میگه من اینو خریدم تو چیزی نخریدی دیگه یا میگه من به علی میگم شوهرش که من گردنم درده باید اینو بخری تا از استرس دور باشم اونم میگه باشه میخره

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
گفتی نمیتونه با سنم رقابت کنه یعنی شما تاآخرعمرت۱۸ساله میمونی؟؟😒😒

خوب اون ۳۲ سالشه😂😂😂

چند سالتونه که درگیر این چیزا هستید  یه لحظه فکر کردم جاری بنده هستید که پونزده سال کوچیکتره&n ...

۱۸😁😁😁😁😁

خب تقصیر جاری بزرگاس

به اندازه یک چشم برهم زدن توهم به این سن میرسی درضمن۳۲که سنی نیست

خب من نصف اون سنمه 😕

عزیزم امضات یعنی اینکه کاسه کوزه هارو سرمردم ایران شکستی یامنظورت عدم اتحاد مردمه؟

عدم اتحاد مردم 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام