2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 55 پست
۱۸😁😁😁😁😁 خب تقصیر جاری بزرگاس

جاری بنده عروس اول هستند 

و باور کن اگر خودشون رو درگیر این مسایل نکنن بسیار خوشبخت تر خواهند بود 

شما خیلی جوان هستی 

حیفه زندگی ات رو صرف این چیزا بکنی 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من نصف اون سنمه 😕

عزیزم من نه ازجاریت دفاع میکنم نه ازتو

سعی کن واسه خودت زندگی کنی

بخداباحرص ودق دادن یکی دیگه هیچی بهت اضافه نمیشه

سعی کن ازاین حسهادورباشی

کمی که بزرگتربشی به این روزهات واحساسات اینروزهات میخندی.

خدایی چه باحالی من چهار تا جاری دارم هیچ وقت به این چیزا فکر نکردم، نمیدونم من غیر عادیم یا شماها؟؟& ...

خب ما دوتا هستیم بیشتره رقابت منم میخاستم یه کاری کنم😂

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

بعضیامون نسل جدیدیم اما فکرمون هنوز همون خاله خانباجی قاجاره. چشم جاری رو در آوردن و دهن مادر شوهرو دوختن و ...

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

۱۸ سالگی ازدواج کردی به جای درس و تحصیل و اشتغال فکر میکنی کسی هم بهت حسودی میکنه؟  دوره شاه ...

به شما ربطی نداده که من چند سالگی ازدواج کردم😊

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
میتونم بپرسم کجایی هستین؟

وااای همش اینجا که جواب میدن فکر میکنم جاریمه😂😂😂