بخدا من 38 سالمه اصلا حس نمیکنم سی و هشتم عمیقا احساس می کنم 25 26 بعضی وقتها هم پیش اومده گفتم هجده
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین
به نظرم ازدواج تو این سن اصلا هنر قابل توجهی نیست که حالا به سنت می نازی. خیلی بچه ای. وقت درس و مشق ت بوده. عوض این کارا بشین کتاب بخون. لابد پس فردام میخواهی بچه دار شی. ده سال دیگه میفهمی چی میگم. من بودم به جای پز دادن به سنم خجالت می کشیدم بگم ازدواج کردم. نمی دونم تو ذهنتون چی میگذره در مورد ازدواج. ازدواج یک انتخابه. یک مرحله از زندگی نیست. وقتی شریک غم و شادی یک نفر میشی یعنی به بلوغ عقلی و فکری رسیدی. شما هنوز خیلی بچه ای. خیلی. کاش برا ازدواج به جا آزمایش خون تست بلوغ فکری اجباری میشد تو این کشور. افسوس ....
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین. ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن. یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍 الهی امین