2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 55 پست
به شما ربطی نداده که من چند سالگی ازدواج کردم😊

وقتی تاپیک میزنی این مسئله رو bold مطرح میکنی به عنوان امتیاز خاصت باید پذیرای نظرات کاربرها هم باشی

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
خب ما دوتا هستیم بیشتره رقابت منم میخاستم یه کاری کنم😂

ما هم تا چهار پنج سال دوتا بودیم، هممون سنامون نزدیکه، جاریامم خیلی قشنگن، خدایی حساس نباش دنیا دوروزه   

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۰ ساله بودم  جاریم ۳۵ اصلا تو این فازا نبودم سنم کم برای جاریم مهم بود انگار  ک ...

اینم ایجوره نمیدونم چ پدر کشتگی با من داره جلو شوهرم اینا ایقد با من خوبه وقتی تنها میشیم هیچچچچ

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
خوب اون ۳۲ سالشه😂😂😂

بخدا من 38 سالمه اصلا حس نمیکنم سی و هشتم عمیقا احساس می کنم 25 26 بعضی وقتها هم پیش اومده گفتم هجده

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

وقتی تاپیک میزنی این مسئله رو bold مطرح میکنی به عنوان امتیاز خاصت باید پذیرای نظرات کاربرها هم باشی

ببخشیدا ولی از شما یکی نظر نخاستم

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
بخدا من 38 سالمه اصلا حس نمیکنم سی و هشتم عمیقا احساس می کنم 25 26 بعضی وقتها هم پیش اومده گفتم هجده

وااای یعنی چی فک میکنی ۱۸ سالتونه😂😂😂

به نظرم ازدواج تو این سن اصلا هنر قابل توجهی نیست که حالا به سنت می نازی. خیلی بچه ای. وقت درس و مشق ت بوده. عوض این کارا بشین کتاب بخون. لابد پس فردام میخواهی بچه دار شی. ده سال دیگه میفهمی چی میگم. من بودم به جای پز دادن به سنم خجالت می کشیدم بگم ازدواج کردم. نمی دونم تو ذهنتون چی میگذره در مورد ازدواج. ازدواج یک انتخابه. یک مرحله از زندگی نیست. وقتی شریک غم و شادی یک نفر میشی یعنی به بلوغ عقلی و فکری رسیدی. شما هنوز خیلی بچه ای. خیلی. کاش برا ازدواج به جا آزمایش خون تست بلوغ فکری اجباری میشد تو این کشور. افسوس ....

وااای یعنی چی فک میکنی ۱۸ سالتونه😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😌😌😌😌😌

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

گفتی رنگ مو رنگ امسال چیه

نمیدونم والا.

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر