2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید چند برابر اینم خرج کنی . بعد از یکی دو سال برمیگرده و سوددهی داره

تو تجربه داری عزیزم؟اخه کلی هم باید هزینه تجهیزات کنم بعد یکی از دوستام خیلی تو دلم خالی کرد گفت تهش باید بری آتلیه مردم کار کنی یه ذره حقوق بهت بدن...

تو تجربه داری عزیزم؟اخه کلی هم باید هزینه تجهیزات کنم بعد یکی از دوستام خیلی تو دلم خالی کرد گفت تهش ...

یکی از نزدیکانم آتلیه داره ، مهم اینه خلاق و مشتری مدار باشی. هر تم که چیده میشه کلی هزینه داره پس سعی کن با یه گروه خوب دکور کار کنی که مردم به خاطر دکور جذب بشن و پولت با سود برگرده ، نور هم خیلی مهمه

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
کلا هر کاری رو بری هر دو  امکانش هست موفق باشی یا شکست بخوری.بستگی به تلاش خودت توی اون کار دار ...

اون که آره ولی خب یه سری کارام تو این وضعیت مملکت چه تلاش کنی چه نکنی به جایی نمیرسی من میترسم عکاسی از اون مدل کارا باشه یعنی از بس یه سریا گفتن یکم میترسم 😕

یکی از نزدیکانم آتلیه داره ، مهم اینه خلاق و مشتری مدار باشی. هر تم که چیده میشه کلی هزینه داره پس س ...

عزیزم آتلیه اشون تهرانه؟

نمیدونی حدودا چقدر هزینه کردن برای راه اندازیش

تو تجربه داری عزیزم؟اخه کلی هم باید هزینه تجهیزات کنم بعد یکی از دوستام خیلی تو دلم خالی کرد گفت تهش ...

عزیزم برای شروع بد نیست یا باید خودت خرج کنی امکانات بخری یا آتلیه دیگران بعدم باید زمان بگذره که اگه کارت خوب باشه جا بیفتی مثلا چند سال.باید هم کارت خوب باشه هم قیمتات

عزیزم آتلیه اشون تهرانه؟ نمیدونی حدودا چقدر هزینه کردن برای راه اندازیش

بله ، قبلا سمت میدون کاج بود ، جدیدا بردن جنت آباد ، نه والا نپرسیدم ولی یه سری که برای کریسمس دکور میخواست گفت من براش برم بگیرم نزدیک دو تومن فقط همون دکور شد، باید خورد خورد دکورهارو افزایش بدی یهو خیلی میشه هزینه ش ، بعد الان دقت کنی اکثر عکاسایی که اسماشون سر زبون افتاده دکوراشون خیلی ساده ست و بیشتر روی نور و صورت اشخاص تمرکز دارن

بله ، قبلا سمت میدون کاج بود ، جدیدا بردن جنت آباد ، نه والا نپرسیدم ولی یه سری که برای کریسمس ...

آره همینو میخاستم بگم دیگه کسی زیاد دکور نمیچینه بیشتر تجهیزات نور پیشرفته میارن.عروسی دامادام که اکثرا لوکیشن اجاره میکنن. مرسی عزیزم از راهنماییت

آره همینو میخاستم بگم دیگه کسی زیاد دکور نمیچینه بیشتر تجهیزات نور پیشرفته میارن.عروسی دامادام که اک ...

آره اکثرا همینه ولی خب هستن خانواده هایی که عشق دکورن، خورد خورد جور میشه . اگه علاقه داری به این کار ادامه بده حتما ، ایشالا که موفق باشی💐