2777
2789
چیا میخوری؟  منم پنج شنبه انتقال دارم    امپول اس سی جی زدی؟  دکترم به من نداده& ...

من تازه دارم تحقیق میکنم

خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه دارم تحقیق میکنم

ان شالله تا قبل  شروع شدنش طبیعی باردار شی

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
چیا میخوری؟  منم پنج شنبه انتقال دارم    امپول اس سی جی زدی؟  دکترم به من نداده& ...

من روزی دوتا پروژسترون میزنم سه روز در میونم hcg اونم نصفش رو میزنم

آنوکسان هم تا دیروز روزی یدونه میزدم اما دکتر گفت لکه بینی داری قطع کن

استرادوال هم روزی ۴ تا ویتامین E D3 و اسید فولیک هم میخورم

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
یعنی گرونیش به داروهاس؟

برا من تخمك كشي ٥٢٠٠ شد و هزينه انتقال هم ١٧٠٠ و داروها هم ٢٥٠٠ . البته هزينه دارو برا هر كسي فرق داره يكي به داروهاي زيادي نياز داره و يكي كه ذخيره ش خوبه به داروي كمتري نياز داره . من چون ذخيره م كم بود بيشترين دوز دارو رو استفاده كردم و همه داروها رو خارجي گرفتم، اين قيمت داروها هم مال يكسال پيش

خدايا شكرت🙏🏻
من روزی دوتا پروژسترون میزنم سه روز در میونم hcg اونم نصفش رو میزنم آنوکسان هم تا دیروز روزی یدونه ...

اچ سی جی برا چیه  پس چرا به من نداده  همه میگن زدیم

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
طبیعی میشم ولی چون فامیلیم بچه قبلیم فوت کرد

ان شالله خدا مشکلتون و حل کنه گلم  ازمایش ژنتیک اینا دادی؟  دکتر گفت ای وی اف خوبه؟ 

اچ سی جی برا چیه  پس چرا به من نداده  همه میگن زدیم

هورمون بارداری که میزنن 

میگن برای اینکه بدن بخاد برای ترشحش عادت کنه میدن

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
ان شالله خدا مشکلتون و حل کنه گلم  ازمایش ژنتیک اینا دادی؟  دکتر گفت ای وی اف خوبه؟

بله خب تحقیق کردیم گفتن آی وی اف خوبه برای انتقال جنین سالم فقط یکم شنیدم هزینش بالاست خداکنه شوهرم همکاری کنه برم آی وی اف

بله خب تحقیق کردیم گفتن آی وی اف خوبه برای انتقال جنین سالم فقط یکم شنیدم هزینش بالاست خداکنه شوهرم ...

ان شالله خیره گلم

بله خب تحقیق کردیم گفتن آی وی اف خوبه برای انتقال جنین سالم فقط یکم شنیدم هزینش بالاست خداکنه شوهرم ...

سلام عزیزم.میشه بی مشکل بچه قبلت چی بود.اخه منم سقط مردم بخاطر اینکه مشکل داشت😔😔حالا مبخوام برم پیشو بگیرم ببینم چرا ب مشکل خورد جنین.میشه بی کدوم دکتری رفتی ک فهمیدی مشکل ژنتیکی دارید؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
سلام عزیزم.میشه بی مشکل بچه قبلت چی بود.اخه منم سقط مردم بخاطر اینکه مشکل داشت😔😔حالا مبخوام برم پی ...

مال مایه مشکل متابولیکی ارثیه😔خودمون می دونستیم  ازقبل

مال مایه مشکل متابولیکی ارثیه😔خودمون می دونستیم  ازقبل

الهی عزیزم.ایشالله ک بعدیت سالم باشه.مال من نقص ستون فقرات بود 

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

دکتر ژنتیک یا پرینالوژی خوب سراغ نداری؟