2777
2789

من روز ۶ انتقالمم امروز 

تا اینا تقریبا ۲۵ شده حدودا با هزینه رفت و امد و عمل و دارو فریز و سونو و.....

من بیمه ندارم بیمارستان خصوصی رفتم برای ویزیت هم تو مطب دکترم رفتم

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
من روز ۶ انتقالمم امروز  تا اینا تقریبا ۲۵ شده حدودا با هزینه رفت و امد و عمل و دارو فریز و ...

خب شماخصوصی رفتی و بدن بیمه؟

خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پنج شنبه انتقال دارم تا الان نزدیک بیست   خصوصی میرم  

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
با بیمه کمتره؟

بیمتون چیه؟  برای من نیروهای مسلح      هس  داروهام با بیمه یکی دو ملیون کمتر شد   دکترمم  با بیمه من قرارداد نداشت 

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
بیمتون چیه؟  برای من نیروهای مسلح      هس  داروهام با بیمه یکی دو ملیون کمت ...

من بیمه ام ایرانیان

من روز ۶ انتقالمم امروز  تا اینا تقریبا ۲۵ شده حدودا با هزینه رفت و امد و عمل و دارو فریز و ...

چیا میخوری؟  منم پنج شنبه انتقال دارم    امپول اس سی جی زدی؟  دکترم به من نداده        به من امپول انوکسان رو نافی داده   با شیاف پروژسترون

آره كمتر ميشه  بايد بري داروخانه بهت مهر بزنه بعد ببري سازمان تامين اجتماعي داروهات رو تاييد ك ...

یعنی گرونیش به داروهاس؟