2777
2789
الهی عزیزم.ایشالله ک بعدیت سالم باشه.مال من نقص ستون فقرات بود 

یعنی شمابخاطراون آی وی اف کردی؟مشکل ژنتیکی؟

خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!

من ابن سینا رفتم هزینه خود میکرو بدون دارو تقریبا 5و نیم میلیون . هزینه فریز جنین بسته به تعداد داره البته واسه من 1و نیم هزینه فریز شد . هزینه دارو هامم با بیمه تامین اجتماعی تقریبا یه تومن شد داروهامم ایرانی بودن چون خارجی تحریم بودیم وگرنه دو و نیم سه پول دارو میشد . یه سری ازمایشو عکس و سونو گرافیم اولش که میری باید انجام بدی اونام واسه من با بیمه تامین اجتماعی تقریبا یک و دویست سیصد شد .

و خدایی که به شدت کافیست ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روز ۶ انتقالمم امروز  تا اینا تقریبا ۲۵ شده حدودا با هزینه رفت و امد و عمل و دارو فریز و ...

کی مشخص میشه بارداری؟

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
من روزی دوتا پروژسترون میزنم سه روز در میونم hcg اونم نصفش رو میزنم آنوکسان هم تا دیروز روزی یدونه ...

من جنین فریز دارم.میخوام اسفند برم کاشت.میدونی زمان مناسب برای کاشت کیه؟مثلا بعد پریودی یا زمان تخمک گذاری یا اصلا زمان مشخصی نداره؟

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

عزیزم من این ماه انتقال داشتم 

حدود پنج روز بعد تخمک گذاری رفتم واسه انتقال

البته بستگی به ضخامت اندومترت هم داره

من تا قبلش دو بار رفتم پیش دکترم سونو کردو ضخامت مه از نظرش مناسب اومد بهم تاریخ داد