2777
2789
عنوان

بچم دختر شد،حالم خیلییی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 128168 بازدید | 1041 پست
تو لیاقت مادر بودنو نداری.فرقی هم نمیکنه چه دختر باشه چه پسر.حتا اگه پسرم میشد وقتی لیاقت مادر بودنو ...

من  این همه اشک میریزم دعا میکنم ذکر میگم ... ک خدا بهم بچه  بده .. ولی نمیشه بعضیا چ ناشکرن ..‌ منم فک‌میکنم شاید واقعا لایق مادر بودن نیستم ک خدا اشکمو نمیبینه

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲

حالا فکر کنیند ای دستکاری ها هم نبود بعدش چکار میخواستین بکنین دختر و پسر چه فرقی داره من دو تا خانواده رو دیدمکه هر کدوم دوتا پسر داشتن اخری رو دختر میخواستن زد و سومیشون هم شد پسر ناشکری کردن خلاصه یکیش شوهرش تو سن جوونی افتاد مرد یکیش هم بچه اولش تصادف کرده الان سه ساله فلج مغزی نخاعی هست بازم ناشکری کنید 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم وقتی فهمیدم بچم دختره ناراحت شدم فقط به این خاطر که دخترا خیلیییییییی سختی میکشن تو زندگی.تا بدنیا هم اومد حسی نداشتم بهش.اما الاااان خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دوسش دارم.همش میگم خدایاااا اگه اینو به من نمیدادی من چیکار میکردم ..

نگاه من   

نگاه اطرافیانم   (خوبه قبلا اینقدر گریه زاری کردی)

عزیزم بزار بیاد همه زندگیه خودت و شوهرت و خانواده خودت میشه.

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  

سلام من فقط پست اول تای.پیکتو خوندم ولی میخام یه قضیه ی واقعیو برات تعریف کنم. 

خاله ی من خیلی ادم مومن و با خداییه بیشنر از همه اعضای خانوادش اونم نه ازون متضاهرایی که فقط جانماز اب بکشن. 

حالا ماهم یه قومیتی هستیم که پسر اوردن خیلییی مهمه و هرکسی برا بستن دهن مردم هم شده یه پسر بیاره. حالا این خاله ی من سه تا دختر پشت سرهم میاره و بارداری چهارمش بعد زایمان میفهمه که اونم دختره. خودش تعریف میکنه میگه خیلییی ناراحت شدم اشکم درومد و گفتم خدایا چرااا؟؟؟ میگه یکم بعدش خابم برد و تو خواب دیده که مامانش اومده بالا سرش  بهش میگه خدای جلیل گفته  هرکی به امر وقضای من راضی نیس بزار از زمین واسمانم خارج شه.... 

که بعدش میگه توبه کردم و خدارو شکر کردم. 

دیگه تو خواه پند گیر خواه ملال

در ضمن بعدش باردار شد پسر اورد... 

من  این همه اشک میریزم دعا میکنم ذکر میگم ... ک خدا بهم بچه  بده .. ولی نمیشه بعضیا چ ناشک ...

انشاالله به حق حضرت علی اصغر خدا دامنت رو سبز کنه خیلیییییییییی زود عزیزم.

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  

بی لیاقت فقط همین .

بچه داشتن چه دختر چه پسر لیاقت میخاد .من ۵ ساله دنبال یه دختر از خدام که بشه همدمم بعد تو میگی پسر .

پسر چی داره فقط یه د ا ش ا خ داره هر دیقه میکنه تو جدوابادت

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
تاکید نکرد که مخالفین نگین.گفت چرتو پرت میخاین بگین کامنت نزارین یعنی هرکی با نظرش مخالفه چرتو پرت م ...

مجبور نبودی ریپلای کنی من با شما نبودم با اسی بودم😊

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
من  این همه اشک میریزم دعا میکنم ذکر میگم ... ک خدا بهم بچه  بده .. ولی نمیشه بعضیا چ ناشک ...

عزیز دلم شما لایقی ایشالا خدا به شما هم نینی سالمو صالح میده گلم یه فامیل ما داشتیم اصلا اعتقاد به خدا و پیغمبر نداشت روز عاشورا از ته دل دعا کرد بعد بیست سال تو سن چهل سالگی خدا یه پسر بهش داد الانم کلاس دهم هست ماشالا از لحاظ هوش و ادب 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
انشاالله به حق حضرت علی اصغر خدا دامنت رو سبز کنه خیلیییییییییی زود عزیزم.

فدات بشم عزیزم ان شاءالله ک خدا از زبونت بشنوه

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲

منم بچه اولم دختر بود با جاریم باهم باردار شدیم اون پسر بود با این که بچه من از اول بد قلق بود مادرشوهرم خیلی دوستش داشت بماندکه بعد نوه دختری خودش اومد و یادش رفت بچه های ما  بابام هم که میمیره براش. این یکیو پسر میخواستم دختر شد زنگ به مامانم زدم وارفت اینقدر ناراحت شد منم تک فرزندم . شوهرمم میگفت به خاطر این که پدر مادرت پسر میخواستن میگفتم کاش پسر بشه. الانم واسم مهم نیست . دو تا دختر با هم بزرگ بشن حداقل مثل من تنهایی نکشن 

دقیقا مث من😢😢😢😢یکی هم اینجوری

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

من فقط یه چیز رو بهت میگم گلم توی رفتار و حرف زدنت جلوی دیگران دقت کن.

خواهرشوهر منم دقیقا مثل شما بود حتی اسم پسرونه هم انتخاب کرده بودند.بعد از سونو انومالی ک مشخص شد دختره ۱هفته خودشو تو خونه حبس کرد!!!

همه میدونستن بچشو نمیخواد و وقتی بدنیا اومد و یکم بزرگ شد بقیه هم یاد گرفتن تحقیرش کنن، کمش بزارن  ، اذیتش کنن. 

توصیم به شما دقت به رفتار و گفتارتونه

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

عزيزم ان شاءالله بياى خبر باردارشدنتو بدى مشكلت چيه؟

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#