2777
2789
عنوان

بچم دختر شد،حالم خیلییی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 128268 بازدید | 1041 پست

صبر کن دنیا بیاد انشالا که سالم باشه همیشه ولی یه مریضی بگیره حاضری خودت بمیری اما اون درد نکشه اینجوری نگو، خدا پسری بهت میداد که مریضی ناعلاج داشت خوب بود من دیدک که میگم بعد چهار تا پسر آرزوی دختر داشتن خدا بهشون دختر داد که الان نزدیک 25سالشه ولی هنوزم مامانش پوشکش میکنه پس خداتو شکر کن وفقط بگو سالم باشه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر داشتن عآآآآآاشششششقانه ترین حسسسس خداس ...

همین و بس...

سعی کن باهاش کنار بیای...آش کشک خاله اته...نمیتوتی بچتو ک بذاری پشت در...

ب سلامتش شکر کن خدا رو...

هر چ خدا خواست همان میشود...

ب این فکر کن ک خدا تو و باباش رو دو تا باغبون در نظر گرفته و ذات وجودیتون رو باصلاحیت تر دونسته برا پرورش دختر...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

چرا اینقد شاکی!!!بدم اومد،  خدا صلاح بندشو بهتر میدونه اگه پسر بت میداد تو اینده ارازل میشد ک خون ب دلتون کنه همین خودِ تو می گفتی ای کاش دختر بودی ولی خون ب جیگرم نمیکردی 

دوست پدرم چنتا دختر داره عاشق پسر بود با کلی پزشک و دارو شد پسر حالا بعد ۱۷ سال مث سگ پشیمونه چقد پسرش فحاشی میکنه چقد ناخلف دراومده از طرفی میگه ای کاش اینم دختر بود دختراش ماهن ، این پسر کاری کرد ک خونه زندگیشونو از زیر پا پدر مادرش دراورد 

ما یوقتا اصرار میکنیم ولی ب نفعمون نیس خدا بهتر میدونه چکار کنه . شکرگزار باش و رو سرت بزار همینم ارزوی یکی دیگس ...

ب امام سجاد گفتن زنت حاملس گفت انشالله تن بچه سلامت باشه پرسیدن براتون مهم نیس دختر باشه یا پسر؟؟ فرمودن خیر، چون خدا صلاح بنده هاشو بهتر میدونه که تو چی خیره تو چی شر.....

دلم یه جوریه ولی پر از صبوریه  
فقط کامنتا     اسی بیخودی تاکید کردی هرکی مخالفه پست نزاره    

تاکید نکرد که مخالفین نگین.گفت چرتو پرت میخاین بگین کامنت نزارین یعنی هرکی با نظرش مخالفه چرتو پرت میگه.یه ذره عقلم خوب چیزیه والا

یه جور تلخ آرومم...

سلام عزیزم

کاملا  میفهمم چون من هم سه سال پیش حالت های تو رو داشتم یک هفته گریه کردم

البته من دختر می خواستم پسر شد

فکر میکردم بلد نیستم پسر بزرگ کنم باهاش چه جوری حرف بزنم ،بازی کنم و...

ولی بعد از سه سال همش میگم خدایا شکرا که بهم پسر دادی تو کوچکترین چیزها حکمت خدا رو میبینم

ولی بدون دختر داشتن یعنی همدم داشتن همپا داشتن

باهم میرید گردش استخر براش لاک میخری گل سر میخری اونم کلی ذوق میکنه

من عاشق دستهای کوچولوی لاک زدشم

اون چادر گل گلی که زور میزنن جمع اش کنن ولی نمی تونن

انشا ا.. بچه بعدیت پسر بشه

بچه بعدی من هم دختر

با خودت قرار بدار به دنیا اومد بدیش به یتیم خونه و یه بچه دیگ میاری.

راحت

وقتی این فکر رو کنی اگر واقعا دوسش نداشته باشی خب میگی این تصمیمو میگیرم

اگرم دوسش داشته باشی و به خاطر معصومیتش و پاکیش میگی نه دوسش دارم