2777
2789
عنوان

بچم دختر شد،حالم خیلییی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 128271 بازدید | 1041 پست
میتونمم ببپرسم‌متظورت چیه ب یه زن حامله تواون وضیعت عصبانی دلگیری این پیشنهادو میدی   اگ بره م ...

نه نمیتونی بپرسی.... شما وکیل مدافع کسی نباش. وضعیت عصبانی نبود بلکه ناراحت بود...خاکککک هم برای کسی که برای دیگران خاک میخواد

@misswolf   ای بابا استارتر اون لحظه ای ک تاپیتکتونو خوندم خیلی عصبانی شدم و ناراحت  دوتا کامنت گذشتم ک واقعا بعدش پشیمون شدم هیچکس تا جای کسی نباشه نمیتونه درموردش قضاوت کنه و درکش کنه 

الان میخام بگم ببخش و تنها دعایی ک میتونم واستون بکنم اینه ک انشالله دخترتون بسلامت بدنیا بیاد و از خیر و برکت وجودش براتون پسر بیاره و مطمعنا وقتی بیاد انقد دلبری و لوندی میکنه ک عاشقانه میشه همه ی دنیات . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینکه شما بیشخصیت و بی لیاقتی با این کار ندارم 

نگران بچه ای هستم که بخواد زیر دست شما تربیت بشه☹

چون مطمئنم دخترتون اینقدر خار و ذلیل میشه و کمبود مخبت و توجه خواهد داشت که واسه جامعه داغونمون سم میشه😦

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
برو بندازش نه بخاطر خودتا.... چون اون بچه بیاد بدبخت میشه... 

واقعا ،بچه ای که اینقد از اومدنش ناراضی باشن آیا مهر و محبت میبینه بعدا مخصوصا که دختره و روحیه اش لطیف وقتی پدر و مادرش نخانش چی میشه آیندش؟

نمیدونم چجور آدمایی هستین شماها جاریه من بعد سه سال بزور دکتر حامله شد وقتی فهمیدن دختره انگار دنیا رو سرشون خراب شد الانم دوباره حاملست میخان آزمایش بدن اگ دختر بود بندازن 😭من که موندم تو کار خدا و حکمتش 

پسرم =دنیام😘😍

حالا پسر میشد می خواستی تاج و تخت خاندان  رو بهش ارث بدی چرا اینقدر کوته فکر هستید موافقم هر کسی شاید ته دلش یه جنسیتی ر‌و بیشتر دوست داشته باشه ولی خدا هر چی  داد باید شکر کنی و عکس العملت خیلی شدید هست و این ناشکری به حساب میاد و ممکنه عواقب بدی داشته باشه حالا دومی رو برو تعیین جنسیتی  پسر بشه 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت

تنها دعام برات اینه خدا بهت عقل بده تا قدر نعمتشو بدونی

مردم دارن له له میزنن واسه بچه اونوقت ناراحتی خدا بهت دختر داده

خودت ک زنی و تفکرت اینه وای ب همسرت و بقیه دور و بریات. حتی اعراب جاهل قبل اسلام هم زناشون عاشق دختراشون بودن

تو لیاقت مادر بودنو نداری.فرقی هم نمیکنه چه دختر باشه چه پسر.حتا اگه پسرم میشد وقتی لیاقت مادر بودنو نداری هیچییی نیستی

بعد این بهتره دیگه هیچوقت بچه دار نشی مادر بودن که فقط به زاییدن نیست لیاقت میخاد عزیزم که توی وجود تو نیست

یه جور تلخ آرومم...