سلام خانوما من هفته ۱۹ بارداریم و سرکلاژ شدم چون طول سرویکسم ۳۰ بود الان سوالم اینه که آیا نزدیکی خطر داره یا نه؟ بخدا هربار میرم پیش دکترم شوهرم میگه ازش بپرس ولی اصلا روم نمیشه از یه طرفم هم خودم هم شوهرم خیلی گرمیم ینی واقعا رابطه ضرر داره؟ اونایی که سرکلاژ شدن چکار میکنن بیان راهنمایی کنن لطفا
حسم میگه دختره خبر خوشی ک منتظرشی شاید نشنوی البته این یه احتماله همه چی دست خداس
میشه برا منم بگی؟؟؟؟؟؟
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حسم میگه رضا بیشتر قدرتو میدونه رابطتو با رضا ادامه بده
چششششم😍😍
مچکرررررم عزیزم🌹
حستون برا تایم ازدواجمم میشه بگ؟؟؟
واینکه ازمون سختی ک بعد از عید دارم اگر از الان استارت مطالعه شو بزنم قبول میشم؟؟؟؟
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
حس ششم قوی دارم اینجا اکثرا میشناسنم و تگم میکنن تو تایپکا تا حدس بزنم واسشون
نمیخواستم بگم ک ی وقت فکرنکنین برا خودشیرینی و این صحبتاس اما حستون خیییییییییلی درسته خییییییییلی
پیام ابدااااا قدر منو نمیدونه فوق العاده الان ازش ناراحتم
در رابطه با ازدواجت نمیدونم هیچ حسی ندارم دقیقا ولی تو ازمون ن قبول نمیشی😅🤦🏻♀️با عرض معذرت ولی ...
الهی😂😂😂
عب نداره بابا خودمم اصلا بهش امیدی ندارم واقعا ازمون phd سخته من حتی ی مقاله قابل ارائه همندارم😑😑😑