2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2475 بازدید | 112 پست
صاحب تاپیک بارداره حرف نزنم بهتره

میشه بیای خصوصی بهم بگی توروخداااا 

درخاست بدم؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حس ششم قوی دارم اینجا اکثرا میشناسنم و تگم میکنن تو تایپکا تا حدس بزنم واسشون

با اجازه استارتر منم سوالمو بپرسم ..میشه به منم بگی شخص مد نظرم چطور ادمیه ..حسش بهم چیه؟و ایا باهاش ازدواج دارم؟؟

ن باهمین تا وقتی ک پیر و چروکیده بشین😅

سلام🥲من دیشب عضو این این سایت شدم و اتفاقی این تایپک رو دیدمو نظراتونو خوندم تا متوجه حرفای آدما راجعبه قوی بودن حس ششم شما شدم.

راستش برام خیلی جالب بود چون من به این قضیه واقعا اعتقاد دارم، بنظرم هر آدمی این قدرتو تو وجود خودش داره و خب یه سری از آدما مثل شما بیشتر به این موضوع آگاهن و شنیدنش رو خوب یادگرفتن:)

«اصلا نمیدونم این پیاممو میبینین یا نه ولی دوست داشتم براتون بنویسم و حستون رو دربارهی آیندهم بدونم.

اینکه با کسی که ازدواج میکنم اسمش چیه و چجوری باهاش آشنا میشم، تو زندگی باهاش آدمه خوشحالی هستم یا نه؟ اصلا ازدواج میکنم یا بر همیشه با تنهاییه خودم حالم خوبه؟🫠»