2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2475 بازدید | 112 پست
بگو ولی من هرحسی داشتم رک میگما دیگه ناراحت نشی یه وقت

وااااای گل گیسو جان میشه حستو در مورد من و ازدواجم بگی 

هیچم ناراحت نمیشم دعاتم‌میکنم تازه💖💖

من بین دونفر گیر کردم اسمشون رضا و پیامِ 

کدوم یکی بیشتر دوسم دارن؟؟

با کدوم وارد رابطه بشم برام بهتره؟؟؟؟

بدجوری موندم😭😭😭😭😭

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ناراحت نمیشم منم جواب راست و میخوام بدونم پیشاپیش مرسی از لطف تون حس تون رو برای ازدواجم می ...

زمانش حدودا میشه گفت دو سه سال دیکه شاید کمتر بشه شایدم بیشتر من زمان دقیق نمیدونم ولی همون دور و بر ۳سال

با شخصی ازدواج میکنین ک از هر نظر از نظر شما عالیه و قبولش دارین

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
زمانش حدودا میشه گفت دو سه سال دیکه شاید کمتر بشه شایدم بیشتر من زمان دقیق نمیدونم ولی همون دور و بر ...

عزیزم اگه حال داشتی واسه منم بگو یه حاجتی دارم کی براورده میشه؟ 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

سوال:در هفته ۲۴ بارداری هستم. داروهای مصرفی من عبارتند از فولیک اسید. ایزوپرین و آهن. بارداری های قبلی و نوع زایمان و سقط های قبلی، نداشتم. سوال من این است که، در ۳ ماهگی سرکلاژ و توسط پزشکم از رابطه جنسی منع شدم اما همسرم با این موضوع مشکل داره و حال روحی مناسبی نداره. لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟

پاسخ کارشناس مامایی: عمل سرکلاژ حساسیت بالایی دارد و باید کاملا احتیاط کنید زیرا در معرض خطر سقط قرار میگیرید، بنابراین در یک فضای آرام حساسیت موضوع را کاملا برای همسرتان توضیح دهید و او را راضی کنید که این کار به نفع سلامت فرزندتان است. گفتگوی آرام بخش زیادی از مشکل را حل میکند. هر چند دخول نباید انجام شود اما میتوانید برای همسرتان عشق بازی و تحریک انجام دهید تا ایشان نیز کمی از این نظر آرام تر شود.

در هفته ۲۴ بارداری هستم. داروهای مصرفی من عبارتند از فولیک اسید. ایزوپرین و آهن. بارداری های قبلی و ...

خب وقتی بخایم شوهرامونو تحریک کنیم و باهاشون عشق بازی کنیم خودمونم طبیعتا تحریک میشیم و اگه به ارگاسم برسیم که بازم واسه نی نی خطرناکه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
متاسفانه روم نمیشه اینجا چون کسی منو نمیشناسه راحتم وگرنه خییییلی خجالتیم

نه خجالت نداره 9 ماه بارداری رو زیر نظر دکتر زنان هستیم که برای بسلامت بدنیا اوردن جنین کمکمون کنه من همه سوالهام رو مینوشم از دو تا مامایی که با دکتر کار میکردن و تو اتاق ویزیت بودن میپرسیدم 

واسه منم بگو دیگه  جنسیت تو راهیم چیه؟ خبرخوشی ک منتظرشم کی میشنوم؟

حسم میگه دختره

خبر خوشی ک منتظرشی شاید نشنوی

البته این یه احتماله

همه چی دست خداس

دقیقا با حرف شما موافقم ولی ....

هستی جان اجازه میدی گل گیسو جواب سوالمو توی تاپیک‌شما بده؟؟ 

من مامام و تمام سوال اولتو جواب میدم عزیزم برات 

بله خطرناکه 

شما درواقع باید استراحت مطلق بشید 

ب هیچ وجه ارگاسم نداشته باشید و فقط همسرتون رو ب اوج برسونید

حتی تحریک هم نباید بشید چون باعث ازاد شدن اکسی توسین و انقباضات رحمی میشه و بشدت تهدید ب زایمان زودرس میکنه

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
مرسی عزیزم فقط با شخصی که مد نظرم هست ازدواج می کنم یا شخصی دیگه وارد زندگیم میشه؟

شخص دیگه ای میاد تو زندگیت

ولی اینا همش حدسه

همه چی دست خداس

هستی جان اجازه میدی گل گیسو جواب سوالمو توی تاپیک‌شما بده؟؟  من مامام و تمام سوال اولتو جوا ...

اشکال نداره گلم جواب بده. ولی خب چطور میشه مردمو به ارگاسم برسونم ولی خودم حتی تحریک نشم خدایی سخته

اللهم صلی علی محمد و آل محمد