2777
2789
عنوان

دخترخاله پرروی شوهرم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 67 پست

در اینجور مواقع سکوت بهترین جوابه و دوری و صمیمی نبودن. اگر جواب بدی، چون تازه وارد هستی و کسی ازت شناخت نداره ، امکان داره دختر خاله پنج تا حرف هم رو حرفت بذاره و پخش کنه ،  و دید دیگران رو نسبت بهت خراب کنه. پس بهترین کار جواب ندادن و بی محلیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی از اول لازم نبود با جزییات بگی میگفتی نمیدونم عروسی کی هس هر موقع قسمت بشه و کاملا اماده بشیم

اخه قبلا مهربون بود

و با هم راحتیم تقریبا

تَمَنایِ دِگَر جُز دِلبَرَم نیست  
خب قبلا اینجوری نبود. خیلی مهربون بود الان یهو گیر داده بود حالا بگو کِی هست

میگفتی انقدر که تو پیگیری اخر همه به تو میگم تا سرت انقدر تو زندگی من نباشم

عنتر خانم

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
اخه قبلا مهربون بود و با هم راحتیم تقریبا

الانم شاید قصدی نداشته چون حساس شدی ناراحت شدی وای در کل از من ب تو نصیحت زیاد قاطی نشو باهاشون دوری و دوستی

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏

میگفتی و خداوندکارت دعوت راآفریدقل اعوذ برب الفوضول. ..

حتماشماباین شم پلیسی که داری زودترازبقیه خبردارمیشی کمیسرپوآرو.اخ.ببخشیددخترخاله

من چندین ساله ازدواجیدم عمراشماره قوم شوهرو ندارم.فقط خواهرشوی که زنداییمه از قبل اونم همچنان زندایی یه برام.

خودمم زنداداشم از عید عقدکردن فقط گاهی پیامک سلام خوبی.همین.حضوری هم همینه.دنیای مجازی اصلا درارتباط نیستم مناسبتها پنج دقیقه میریم و میان.اخه .جوگیرمیشن یهو پامیشی می بینی توی آشپزخونت خورش بارگذاشتن بقیه شونم حموم ن.فامیل دورهم هستیم تقریبا میشناسمشون.گلایه هم دارن گفتم بخدانمیرسم بادوتا بچه بیام گروهتون همینم بخاطر گروه کلاسی پسرمه که نت میگیرم.

الهی و ربی من لی غیرک