2777
2789
عنوان

دو قلو.

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 33 پست
درسته.۴اسفند ۲۲ میشم

من ۲۲ سالمه 

۱ سال و نیمه عروسی کردم 

تو این چند مدت حسابی گشتیم و خوشگذرونی داشتیم 

مسافرت رفتیم جاهای مختلف 

عقیدمون اینه ک چند سال اینجوری بگذره بیشتر کنار هم باشیم شاید ۱۰ سال دیگه به بچه دار شدن فکر کردم 

چون هنوز اونقدر توانایی تو خودم نمیبینم بابت مسئولیت ب این بزرگی

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
من ۲۲ سالمه  ۱ سال و نیمه عروسی کردم  تو این چند مدت حسابی گشتیم و خوشگذرونی داشتیم  ...

ده سال واقعا دیگه زیاده.هم فاصله سنی با بچت زیاد میشه

هم ممکنع تو اون سن حوصله بچه و نگهداری نداشته باشی.جلوگیری ب مدت طولانی هم نازایی میاره.ب نظرم دو سال کافیه.

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ده سال واقعا دیگه زیاده.هم فاصله سنی با بچت زیاد میشه هم ممکنع تو اون سن حوصله بچه و نگهداری نداشته ...

خب زیاد بشه چ ایرادی داره 

این حرفا چیه دور و اطراف من همه تو سن ۳۰ ب بالا بچه دار شدن از مادر ۲۰ ساله بیشتر وقت و حوصله ب خرج میدن برای بچه هاشون 

و نازایی هم در صورتیه ک قرص ب مدت طولانی استفاده بشه 

کسی ک طبیعی جلوگیری داره دچار نازایی نمیشه 

دختر خاله خودم ۱۰ سال جلوگیری طبیعی داشت بعدش تو اولین اقدام باردار شد

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

نظر هرکس محترم.ولی ۱۰ سال.زندگی یکنواخت میشه دیگه بدون بچه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗