2777
2789
عنوان

دو قلو.

269 بازدید | 33 پست

سلام دوستان.من ی ماه نیمه ازدواج کردم‌دوس دارم بچه دار بشم.من شوهرم دو قلو خیلی دوس داریم.ب نظرتون برم زیر نظر ی متخصص ک دارو و امپول بده دو قلو باردار بشم یا اینکه بچه یکی باشه بهتره؟

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا این همه عجله واسه بارداری چیه ؟ 

اطرافیانم همه بچه دارن.باهاش بازی میکنن.سرگرمن.منم ذوق میکنم وقتی میبینم

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
ن،بذار خدا برات تصمیم بگیره،آون از درون تو،بیشتر اگاهه 

باشه عزیزم

معلومه ک یکی بهتره...دوقلو خییلی سخته...خیییلی یکی بیار اگه خوشت اومد دفعه بعد دوقلوش کن...من پشت سرهم باردار شدم رو دومی شبوروز گریه کردم تو بارداری هزار جور بلا هم سرم اومد تازه بچه اولمم اذیت شد...اعصاب نمونده دیگه برام ...منتطرم ب دنیابیاد برم دکتر اعصاب

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
بچه ی اول دوقلو باشه خ بهتره چون اگه زابمان دوم دوقلو بیاری درسته تجربه کمکت می کنه اما با وجود بچه ...

دوس دارم بدون قرص امپول دوقلو باشه.ولی خب واقعا هم ضرر داره ک بااینا باشه