سلام دوستان.من ی ماه نیمه ازدواج کردمدوس دارم بچه دار بشم.من شوهرم دو قلو خیلی دوس داریم.ب نظرتون برم زیر نظر ی متخصص ک دارو و امپول بده دو قلو باردار بشم یا اینکه بچه یکی باشه بهتره؟
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
معلومه ک یکی بهتره...دوقلو خییلی سخته...خیییلی یکی بیار اگه خوشت اومد دفعه بعد دوقلوش کن...من پشت سر ...
چرادکتر اعصاب
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
البته عجله نکن فقط بازی کردن بچه ها رو نبین بی خوابی و شیردهی و بیماریش آدمو داغون می کنه
خب.چالان.چ ی سال بعد.هرموقع باردار بشم این سختیا هست
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اطرافیانم همه بچه دارن.باهاش بازی میکنن.سرگرمن.منم ذوق میکنم وقتی میبینم
ببینو گول نخور ...
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
بذار حداقل یکسال بگذره با شوهرت تو زندگی کامل مچ شو اطرافیانت رو بشناس بعد . خدای نکرده زندگیت لق با ...
نمیدونم والا
من رفتم دکتر گفتم دوقلو میخوام بهم دارو نداد .گفت ما پزشکا دوقلو رو شکست میدونیم چون ریسک بارداری بالاست هم ممکنه بچه ها بهم بچسبن هم زایمان زود رس هم پیچیدن بند ناف یه قل دور گردن قل دیگه خلاصه من منصرف شدم
اطرافیانم همه بچه دارن.باهاش بازی میکنن.سرگرمن.منم ذوق میکنم وقتی میبینم
چنند سالته عزیزم؟
فقط ب بازی با بچه فکر نکن
بچه تربیت میخواد آینده میخواد ...
کلی مسئولیت داره
شما هم تازه ازدواج کردی واقعا زوده
با همسرت بگرد مسافرت برو یه تایمی ۲ نفره خوش باشبن بعد ب فکر بچه باش
پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدمایه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋ ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂 💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑
چنند سالته عزیزم؟ فقط ب بازی با بچه فکر نکن بچه تربیت میخواد آینده میخواد ... کلی مسئولیت د ...
درسته.۴اسفند ۲۲ میشم
خب بچه داری اعصاب میخاددیگه باردار هم شدم دوباره هورمونام قاطی شدن بدترازبدتر...اذیتای بچه ی طرف بارداری ی طرف قسط و قرض ی طرف خانواده شوهر نفهمم هم ی طرف ...کلن زندگی خیلی سخت تر شد...با بارداریه دوبارم...شرایطشو نداشتیم...
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
درسته حرفت ....من یک ماه بعد از عروسیم باردار شدم بهد از به دنیا اومدن پسرم انقد اذیت بودم که با خود ...
کلا بارداری اذیت کننده هست.حالا هرزمانی ک باشه.ولی چ میشه کرد
خب بچه داری اعصاب میخاددیگه باردار هم شدم دوباره هورمونام قاطی شدن بدترازبدتر...اذیتای بچه ی طرف بار ...
انشاا... ی زندگی پراز ارامش داشته باشی عزیزم
درسته حرفت ....من یک ماه بعد از عروسیم باردار شدم بهد از به دنیا اومدن پسرم انقد اذیت بودم که با خود ...
منم مثل شما