2777
2789

برا درمان لک میخوام استفاده کنم یهو نزنه بدتر کنه؟البته چند سال پیش دکتر برام تجویز کرده بود اونموقع نزدم الان میخوام اینم امتحان کنم شما تجربه ای دارید؟

دلم برات تنگ شده حسین

۵ صدمش به نظر من مزخرف ترین کرم دنیاست .برای من که خیلی افتضاح عمل کرد.۲۵ صدمش عالیه .من به ناحیه ی خصوصی هم زدم🤦‍♀️ سفید و تمیز شدم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

۵ صدمش به نظر من مزخرف ترین کرم دنیاست .برای من که خیلی افتضاح عمل کرد.۲۵ صدمش عالیه .من به ناحیه ی ...

یعنی ضعیفه؟دکتر بهتون داد یا داروخانه همینجوری میده؟من برا صورتم میخوام

دلم برات تنگ شده حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خییییلی سال پیش دکتر بهم داد نتیجه گرفتم ولی خیلی دیر جواب میده 0/05درصدشو داد بهم یمدت زدم دیدم هم قرمز شد هم پررنگتر دوباره رفتم پیشش گفتم اینکه بدتر شد گف ادامه بده نذاشت اصلا حرف بزنم خخخ 

من خییییلی سال پیش دکتر بهم داد نتیجه گرفتم ولی خیلی دیر جواب میده 0/05درصدشو داد بهم یمدت زدم دیدم ...

بعدازینکه قطع کردید لکاتون برنگشتن؟یعنی کامل درمان شدن؟

دلم برات تنگ شده حسین

یعنی ضعیفه؟دکتر بهتون داد یا داروخانه همینجوری میده؟من برا صورتم میخوام

من ۲۵ درصدش برام فوق العاده بود .یه دکتری برام تجویز کرد.هم صورتم هم ناحیه ی خصوصی م .۵ درصدش سیاه تر میکرد دوبار زدم تا دو ماه درگیر سیاه شدنش بودم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بعدازینکه قطع کردید لکاتون برنگشتن؟یعنی کامل درمان شدن؟

ن عزیزم الان شاید ده سال گذشته خخخ بر نگشته ضعیفه اولش خیلی بد میکنه آدم اصلا نمیتونه بیرون بره پوسته پوسته و قرمز و لک هم یکم پررنگتر میشه ولی بعد بمرور کم میشه البته بنظرم دکتر ببینه خیلی خوبه خودش بده من چون خودش داده بود باخیال راحت میزدم اون اولش ک اینطوری شد رفتم پیشش ترسیده بودم گفتم بدترش کرد ولی گف بازم بزن زدم نتیجه داد 

۵ صدمش به نظر من مزخرف ترین کرم دنیاست .برای من که خیلی افتضاح عمل کرد.۲۵ صدمش عالیه .من به ناحیه ی ...

واقعا ؟؟؟سفید شد ؟؟پوسته داد؟؟؟دکتر گفت یا خودت زدی ؟؟؟

به امید روزی که تو سه کلمه خلاصه شم   "کثاافت میلیاردر شده "    
واقعا ؟؟؟سفید شد ؟؟پوسته داد؟؟؟دکتر گفت یا خودت زدی ؟؟؟

دکتر برام تو یه کرم ساختنی تجویزش کرد .یعنی یه کرم داد برای ساخت که توش این بود و یه سری مواد دیگه .من یه مدت استفاده کردم یه مقدار بهتر شد ‌بعدش ترتینویین ۲۵ خریدم و دو سه ماه زدم خوب شدم .سه شب پشت هم میزدم.روزها چرب میکردم و زینک اکساید میزدم .۴ روز بعدش هم شبانه روز زینک میزدم.دوباره سه روز پشت هم ترتینویین و ... الی آخر .

پوست خودم سفیده .خصوصیم سه درجه تیره تر بود ‌.الان شفاف و سفیده ‌.ماهی یکبار یه شب میزنم و سه چهار روز بعدش کیسه میکشم تا سفید بمونه ..

من خییییلی سال پیش دکتر بهم داد نتیجه گرفتم ولی خیلی دیر جواب میده 0/05درصدشو داد بهم یمدت زدم دیدم ...

سلام ببخشید بعد چندروز نتیجشو دیدین؟من بعداز یک ماه هنوز اثر نکرده .بعد قطعش لکه هاتون برگشت؟