پسرمو دختر خواهرشوهرم اصلا باهم راه نمیان پسرم ۲۲ ماهشه ،امروزمن خونه مادرشوهرم بودم خواهر شوهرمم اومد ،پسرم رفت دخترشو اونقد بووووس کرد بغل کرد فهمیدم دلش تنگ بود براش ،بعد دید دخترش محل نمیده خواهرشوهرمم گف برو بازی کن و اینحرفا پسرم یدفه موی دخترشو کشید رفتم نزاشتم حالا دخترش اصلا گریه نکرد ولی خواهر شوهرم کولی بازی درمیاره میگه واای( اسم پسرم ) که این کارشو ترک نکرد منم چیزی نگفتم فقط ناراحت شدم چیکارکنم توروخدا راه حل بگید اصلا خووهرشوهرم اونقد حساسیت نشون داده دیگه همه فهمیدن هرموقع هم من اونجا بودنی اونم میاد ،در ضمن بچم فقط با دختر اون اینجوری رفتارمیکنه ،
😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
واقعا برات رفتارش مهمه؟؟؟چه بی دغدغه ای ....اونا بچن ...هیچ موقع به خاطر بچه کدورت را ندازید ..البته اگه آدم بزرگا رفتارشون بد باشه اون دیگه جای بحث داره
عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏
واقعا برات رفتارش مهمه؟؟؟چه بی دغدغه ای ....اونا بچن ...هیچ موقع به خاطر بچه کدورت را ندازید ..البته ...
بی دغدغه نیستم ،ولی استرس میگیرم دیگه خب منم خسته شدم هی میشینه یه جا من باید حواسم باشه،میونمون خیلی خیلی خوبو راحته ولی از وقتی بچه ها اومدن من دیگه زباد سمتش نمیرم خودشم میگع
😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭