2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمکم کنید،خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 29 پست
ممنوم عزیزم از جوابت،خیالم راحت باشه مشکلی نداره هر دردیو تحمل میکنم فقط سالم باشه❤

انشالا سالمه عزیزم.هر دردی که بعد از استراحت کم شد یعنی مورد خاصی نداره.وقتی حس کردی درد داری به یه سمتت دراز بکش و پاهاتو یه کوچولو بده زیر شکمت.سعی کن یه چادر یا شالی چیزی ببندی به شکمت.گرم نگه دار دردت کمتر شه

Kiziim
ان شالله توام عزیزم  ی هفته ازت عقبتم ... نی نی من پسره برا شما چی

هفته هفدهمی شما؟؟چ زمانی بهت جنسیتو گف،من ntرفتم گف حرکاتش مث پسراس،ولی لای پاش چیزی بنفع پسر نمیبینم،گف صبر کن هفته دیگه برم انومالی بهم میگه چیه قطعی،نمیدونم شاید دختره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته هفدهمی شما؟؟چ زمانی بهت جنسیتو گف،من ntرفتم گف حرکاتش مث پسراس،ولی لای پاش چیزی بنفع پسر نمیبین ...

فعلا جنسیتو ممکنه دقیق نگن از هفته دوازده گفته بودن صد درصد پسره.هفته بیست و چهار گفتن دختره.دختر هم بود بچم.انشالا که سالم باشه

Kiziim
انشالا سالمه عزیزم.هر دردی که بعد از استراحت کم شد یعنی مورد خاصی نداره.وقتی حس کردی درد داری به یه ...

من الان دراز کشیدم هنو هست،دیشبم دراز کشیدم بود بعد ۱ساعت نیم ساعت قط شد

هفته هفدهمی شما؟؟چ زمانی بهت جنسیتو گف،من ntرفتم گف حرکاتش مث پسراس،ولی لای پاش چیزی بنفع پسر نمیبین ...

من الان 16 هفته و 4 روزمه ... تو هفته 17 هستم ینی 

دیروز رفتم انومالی و ازمایش خون ! ... بهم گفت 

شما کی میری پس 

فعلا جنسیتو ممکنه دقیق نگن از هفته دوازده گفته بودن صد درصد پسره.هفته بیست و چهار گفتن دختره.دختر هم ...

پس دقیق نیس،البته خودشم‌ گف صبر کن ،انشالله بچه شمام سالمو سلامت زیر سایه پدر مادرش بزرگ بشه

من الان دراز کشیدم هنو هست،دیشبم دراز کشیدم بود بعد ۱ساعت نیم ساعت قط شد

تا هفته اخر این دردا رو داری گه گاهی.باید حاضر کنی خودتو.رحمت بزرگ شه درد داری.بچه بچرخه درد داری.ممکنه عفونت داشته باشی.اگه از نظر عفونت چک بشی خوبه

Kiziim
من الان 16 هفته و 4 روزمه ... تو هفته 17 هستم ینی  دیروز رفتم انومالی و ازمایش خون ! ... بهم گ ...

من دکترم گف هفته ۱۶ برو ازمایش خون جوابشو برام بیار ک دیشب بردم،بعد گف واس انومالی ۱۸ هفته و۱ روز اینا برو،پس شما زودتر رفتی قشنگ نشون داد همچیو؟؟

پس دقیق نیس،البته خودشم‌ گف صبر کن ،انشالله بچه شمام سالمو سلامت زیر سایه پدر مادرش بزرگ بشه

مرسی فدات شم انشالا.همچنین.ولی حتما یه شال ببند زیر دلت بذار هم جای بچه گرم بشه هم دردت کمتر.تجربه خودمه.میبستم دردم کم میشد.عفونت نداری؟

Kiziim
من دکترم گف هفته ۱۶ برو ازمایش خون جوابشو برام بیار ک دیشب بردم،بعد گف واس انومالی ۱۸ هفته و۱ روز ای ...

اره انقده خوب بود ... همه چی معلوم بود 

ولی معمولا اول سونو میدن بعد میرن ازمایش خون و اونجا برگه سونو رو هم میگیرن 

بغربالگری اولمم اینطوری بود ... اول سونو بعد ازمایش 

شما چرا برعکسین !!!!

اره انقده خوب بود ... همه چی معلوم بود  ولی معمولا اول سونو میدن بعد میرن ازمایش خون و اونجا ب ...

من غربالگری اول ،اولش رفتم ntبعد رفتم ازمایش خون،جوابو بردم پیش دکترم گف b_hcgبالاست برو هفته ۱۶ ازمایش خونو بده بیار برام زودتر هفته ۱۸ برو سونو،واس سونوهم زنگ زدیم گف هفته۱۸ بیاین،ازمایش خونو باسونو ntازم گرفتن دوباره