2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمکم کنید،خواهش میکنم

134 بازدید | 29 پست

من تو هفته ۱۸ بارداری هستم و تو اوایل ماه پنجم،الان دوروزه،بعضی وقتا درد خیلی کمی زیر دلم دارم ک هی میگیره ول میکنه دردش کمه،دیشب توت فرنگی ک خوردم شروع شد،امروزم بستی خوردم شروع شد،میشه بگید کسی بوده اینجوری باشه،خطرناکه؟؟توروخدا بهم بگیداگ تجربه داشتین دیشب صدای قلبشو برام گذاشت،ولی نگرانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون ک جواب دادین،شماهم اینجوری بودین؟؟

خواهش میکنم

فک میکنم نه تنها من بلکه همه تو بارداری اینجوری بودن و هستن

نگران نباش تو بارداری فقط برای دردی که واقعا تحمل برات سخته و خودت متوجهی که چیز عجیبیه باید به دکتر مراجع کنه وگرنه همه این دردا عادیه

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
اره جانم ...  البته من عفونت ادراری هم دارم  اگه خیلی نگرانی ی زنگ ب متخصصت بزن  و ...

من دیشب پیش پزشکم بودم جواب غربالگریمو برده بودم گف مشکلی نداره،بعد گف بخواب صدای قلبشم گوش کنیم صدای قلبشم عادی بودنمیدونم والابعدش اومدم خونه شوهرم برام توت فرنگی گرف خوردم بعد ۱ ساعت شروع شد۱ساعت بعد قط شد،شما عفونت ادراری داری چجوریه علائمش؟؟

خواهش میکنم فک میکنم نه تنها من بلکه همه تو بارداری اینجوری بودن و هستن نگران نباش تو بارداری فقط ...

دردش ک قابل تحمله کمه فقط هی میگیره ول میکنه،بازم ممنونم خیالم راحت شد

من دیشب پیش پزشکم بودم جواب غربالگریمو برده بودم گف مشکلی نداره،بعد گف بخواب صدای قلبشم گوش کنیم صدا ...

دم ب دقیقه دستشویی ام !!

هفته قبل تمام پهلوم و کمرو شکمم درد میکرد 

الان شکر خدا بهترم 

نگران نباش اصلا ... منم دیروز بعد سونو انومالی ک اومدم خونه ب طرز فجیعی زیرشکمم تیر میکشید اصلا فکر کردم اپاندیسه !

بعد ول کرد ...

دم ب دقیقه دستشویی ام !! هفته قبل تمام پهلوم و کمرو شکمم درد میکرد  الان شکر خدا بهترم  ...

واقعا دوران پر استرسیه ممنونم عزیزم💓❤انشالله بسلامتی بغلش کنی