2777
2789

نمیدونم والا خودش که میگه از غرورم و طنازیم اما دقیق نمیدونم 

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدای جذابیت بودم 😂😂😂

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

من خودم آبانیم😁

از آدمای شجاع و محکم و غیرتی خوشم میاد شوهرمم مهر ماهیه

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

سنتی بود فامیل بودیم خودش میگ نجابت و مغرور بودنت وچشمات 😮😩

من ابان ماهی مث ی قابلمه در حال جوشیدن 

چنان غرق شون میشی ک خودت نمیهمفی کی شد!!

مغروز و سلطه جو  و هرچی بخوان رو بدست میارن عجیب لجباززز

غرور شون  همه چیزشونه 

غیرتی و اما وقتی عاشقت بشه سنگ تموم میزاره برات