2777
2789
عنوان

تولدمه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 107 پست
به خاطر دیابت پاشو خط کردن.با این حال با عصا کار میکنه خداروشکر زمین گیر نیست روزی خودشون در میاره . ...

خدا هیچ بنده ای رو حتی دشمنشو به هیچ احدی محتاج نکنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خونوادم فقیرن رسم خرید جهیزیه هم کلا با داماده اگه خونواده دختر دلشون بخواد یه چیزی میگیرن  ...

نه گلم ناراحت نشو از محبت گفت ولی زبونش بد بود. 

به دل نگیر.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
عزیزم.😭مادرشوهر منم اینجوری میگفت ولی میگفت به منچه که ندارن باید جهاز کامل بیاری  مثل دختر فل ...

نه اونا اینجوری نیستن مطمئنم از قصد نگفت ولی من خجالت کشیدم 

یه بارم شوهرم گفت فلان کلمه انگلیسی چی میشه من بلدش نبودم گفت اها شما کامپیوتر نداشتین بلد نیستی اونجاهم خیلی از خودم بدم اومد

از خونوادمم بدم میاد بخاطر پول شوهرم دادن نذاشتن درس بخونم هیچوقت نمیبخشمشون بخاطر پول اندازه موهای سرم زجر کشیدم و خفت خوردم

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
شما هم مهرت در قلبم جای گرفت عســـلم😚😚😚😘😘😘😘😘😘 ممنـــان و سپــاس فراوان از شما

خواهش میکنم اخه دیدم همه کاری میکنن که باشوهرش بدتربشه ولی شماراهنماییتون خوبه.😚😚😚

میگه من ماهی ۲۰۰ بهت میدم توخرج نکردی چرا نداریش.هرچی براش حساب کتاب میکنم قبول نمیکنه میگه دروغ میگ ...

بیشعور برای ماهی ۲۰۰ حساب کتاب میخواد

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

پدرمنم دیابت داره پاهاش همش زخمه دکترهامیگن بایدقطع بشه اماقبول نمیکنه باهمون پاهاخرج اجاره خونشون روهم درمیاره مادرمم خیلی کارکرده دیگه توان نداره ولی بازم کم وبیش کارمیکنه اوضاعشون خوب نیس شوهرخواهرمنم کمکشون میکنه ولی کلی منت میزاره خیلی غصه میخورم شوهرمنم حقوش کفاف زندگی خودمون رونمیده امابازم کم وبیش کمکشون میکنیم حقوق شوهرخواهرم بیشتره خدایی شوهرم اصلااهل منت نیس خداهیج کس رومحتاج نکنه😔

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
میگه من ماهی ۲۰۰ بهت میدم توخرج نکردی چرا نداریش.هرچی براش حساب کتاب میکنم قبول نمیکنه میگه دروغ میگ ...

بگو مگه پولی که دادی دیگه شد پول خودم آخه به تو چه ربطی داره لاهاش چیکار میکنم بگو بش اگه بهم اعاماد نداری اصلا نده،نمیخوام ارزونی خودت

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
شوهرت حق نداره به خاطر وضع مالی بابات توهین کنه خیلی واسش مهم بود خواستگاری نمیومد

تازه پسرخالمم هست.از بچگی هرجا میشست میگفت من سیمارو میخوام.حالاکه زنش شدم...

اره دردسختیه منم یه نفربه خاطرفقیربودنم ولم کرد

کاش منم ول میکردن از وقتی بچه بودم حسرت نداشتن خوردم دور و بری هام پولدار بودن همه چی داشتن ولی من همیشه باید زمانی به خواستم میرسیدم که ارزش نداشت دیگه

حتی خونوادم بخاطر پول شوهرم دادن نذاشتن درس بخونم

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو