2777
2789
عنوان

تولدمه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 107 پست
به خاطر دیابت پاشو خط کردن.با این حال با عصا کار میکنه خداروشکر زمین گیر نیست روزی خودشون در میاره . ...

خداروشکر که بازم کسی نیست که منت سرش بذاره

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خاطر دیابت پاشو خط کردن.با این حال با عصا کار میکنه خداروشکر زمین گیر نیست روزی خودشون در میاره . ...

آخ عزیزم ...اینو بدون تو دنیا هیچکی اندازه پدر واسه یه دختر ارزش نداره از منی که ندارمش بپرس حاضرم هر چی دارم بدم یه بار دیگه بغلش کنم نزار هیچ کسی هیچ کسی بهش توهین کنه بزن تو دهنش

هر سقوطی پایان کار نیست، سقوط باران، قشنگترین آغاز است...
افرین چه خانم باسیاستی

ژوووووونززززززززززز  

ذوقیـــــدم بابا

اسی رو بعدا ماچ میکنم بیا اول روی تو رو ببوسم  

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

اخی عزیرم خیلی ناراحت شدم ارزومیکنم خداشفاش بده ومحتاج هیچ بنده ای نشه کسی

منم خونوادم فقیرن رسم خرید جهیزیه هم کلا با داماده اگه خونواده دختر دلشون بخواد یه چیزی میگیرن 

مادرشوهرم چندروز پیش اومد گفت هیچی نخرین مامانت جهیزیه خودش کامل نیست بابات حقوقش کمه بزور خزج خونه خودشو بده یه نگاه به خونمون انداخت گفت ببین مامانت جهاز خودش هنوز کامل نیس حالا شاید منظوری نداشت ولی من اب شدم ارزوی مرگ کردم چه گناهی کردیم ما فقیرا که باید یه عمر سرکوفت بخوریم هی خدا عدالتتو شکر

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
ناراحت نباش راجب نی نیتم این حرفو نزن بحث بین زنو شوهرپیش میاد .اما چراازشما توقع پول داره 

میگه من ماهی ۲۰۰ بهت میدم توخرج نکردی چرا نداریش.هرچی براش حساب کتاب میکنم قبول نمیکنه میگه دروغ میگی

اخه تولد منم فرداست .... من پدرم فوت شده . ودست برادرم که ۳ سال ازم کوچیکه خالیه منم بهش ۴۰۰ تومن پو ...

شعور باشعور فرق داره عزیزم،شاید شوهر تو باشعورتره

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
منم خونوادم فقیرن رسم خرید جهیزیه هم کلا با داماده اگه خونواده دختر دلشون بخواد یه چیزی میگیرن  ...

عزیزم.😭مادرشوهر منم اینجوری میگفت ولی میگفت به منچه که ندارن باید جهاز کامل بیاری  مثل دختر فلانی ...تازه خالمم هست

ممنون ازمحبتت.ازادمایی که مثل شماسیاست دارن والبته مهربونن خوشم میاد

شما هم مهرت در قلبم جای گرفت عســـلم😚😚😚😘😘😘😘😘😘

ممنـــان و سپــاس فراوان از شما

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
میگه من ماهی ۲۰۰ بهت میدم توخرج نکردی چرا نداریش.هرچی براش حساب کتاب میکنم قبول نمیکنه میگه دروغ میگ ...

زیاد محلش بزاری بدتر میکنه

باسردی بهش بگو یکبار گفتم خواستی باور کن

یک مدت هم باهاش سر سنگین باش خودتو بگیر