2777
2789
عنوان

تولدمه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 107 پست

اهمیت به حرفش نده اگه حساس بشی بدتر میکنه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان واسه هزارمین بار ب طرز فکر خودم مطمئن شدم

لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅

مشکلت پدرت نیست عزیز دلم. مشکل مغز کوچیک شوهرته. همین الان بهش بگو من دختر همون پدرم. یه بار دیگه بگی بالا چشم پدرم ابروئه, میرم خونه پدرم, نوکرشم هستم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

عزیززززم تولدت مبارک..غصه نخور تو این روز

انشاالله خدا به پدر و مادرت هم عمر با عزت بده

سعی کن بین پدرت و شوهرت محبت ایجاد کنی

به شوهرت بگو بابام خیلی دوستت داره..بابام راجع بهت اینو گفت..از،زبون پدرت پیش شوهرت تعریف کن بذار علاقه سوهرت نسبت به پدرت زیاد شه دیدش عوض شه

دیگه غصه نخور ..باشه؟؟؟

بووووس

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

اون پولی که شوهرت بهت داده دیگه مال خودته به اون هیچ ربطی نداره که باهاش چیکار کردی،مگه باید برا خرج کردنشم توضیح بدی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

گویا باید خودت عصر میرفتی خرید میگفتی ۱تومن خرید کردم 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

اخه تولد منم فرداست .... من پدرم فوت شده . ودست برادرم که ۳ سال ازم کوچیکه خالیه منم بهش ۴۰۰ تومن پول دادم ولی به شوهرم گفتم به عنوان قرض ... میترسم شوهره منم بهم سرکوفت بزنه ...کی خدا میدونه . کاش نمیگفتم به شوهرم