2777
2789
عنوان

تولدمه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 107 پست
عزیزم.😭مادرشوهر منم اینجوری میگفت ولی میگفت به منچه که ندارن باید جهاز کامل بیاری  مثل دختر فل ...

میگفتی جهاز خودم به خودم مربوطه چی میارم ،تو کیلو چندی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه گلم ناراحت نشو از محبت گفت ولی زبونش بد بود.  به دل نگیر.

اره میدونم از قصد نبود ولی خجالت کشیدم اب شدم لعنت به بی پولی

حالا درد دلم وسایل خونه خودشم همه دست دوم و سمساری میخره گند بزنن به پولش

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
اره میدونم از قصد نبود ولی خجالت کشیدم اب شدم لعنت به بی پولی حالا درد دلم وسایل خونه خودشم همه دست ...

باهاشون خوب باش بذار هواتو داشته باشن.

همومون خدایی داریم. همه روزهای بد و خوب داریم.

دائما یکسان نباشد چرخ گردون غم مخور.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
کاش منم ول میکردن از وقتی بچه بودم حسرت نداشتن خوردم دور و بری هام پولدار بودن همه چی داشتن ولی من ه ...

اخی عزیزم.ناراحت نباش خداراداری .من باهاش دوست بودم قراربودبیادولی وقتی فهمیدرفت

نه اونا اینجوری نیستن مطمئنم از قصد نگفت ولی من خجالت کشیدم  یه بارم شوهرم گفت فلان کلمه انگلی ...

چرا شوهرت این حرف و بهت زده؟!!!، ببخشیدا ولی فک کنم یه جورایی داره تحقیر میکنه شما جوابشو نمیدی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نه فقیر زشت نیست زشت کارای ادمای پول پرسته که بهوخاطرپول دل میشکنن

اون که صد درصد ولی نگین فقیر.

گاهی روزگار برای آدم این مدلی میخواد.باید تلاش کرد تا به خواسته ها رسید.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
پدرمنم دیابت داره پاهاش همش زخمه دکترهامیگن بایدقطع بشه اماقبول نمیکنه باهمون پاهاخرج اجاره خونشون ر ...

عزیزم.انشالله که بابات شفا پیدا کنه.به خانوادت و شوهرت خدا انقدر پول و یلامتی بده که دیگه غصه نخوری مثل من😭

باهاشون خوب باش بذار هواتو داشته باشن. همومون خدایی داریم. همه روزهای بد و خوب داریم. دائما یکسان ...

اهوم درسته مرسی مهربون

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
پدرمنم دیابت داره پاهاش همش زخمه دکترهامیگن بایدقطع بشه اماقبول نمیکنه باهمون پاهاخرج اجاره خونشون ر ...

الهی خدادردشادواکنه وخدابرکت به مال شمابده که کارخوبی میکنید

عزیزم.انشالله که بابات شفا پیدا کنه.به خانوادت و شوهرت خدا انقدر پول و یلامتی بده که دیگه غصه نخوری ...

یه مهارت پولساز یادبگیر دوست من خیاطی چیزی 

تواینجور موقعیت ها هیچی شیرین تر از استقلال مالی نیست 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اخی عزیزم.ناراحت نباش خداراداری .من باهاش دوست بودم قراربودبیادولی وقتی فهمیدرفت

خداروشکر کن که رفت لیاقت نداشته عزیزم خدا به وقتش یه آدم لایق سرراهت قرار میده