2777
2789
عنوان

تولدمه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 107 پست
عزیزم.انشالله که بابات شفا پیدا کنه.به خانوادت و شوهرت خدا انقدر پول و یلامتی بده که دیگه غصه نخوری ...

ممنون عزیزم به همچنین گلم منم بهترینهاروازخدابراتون میخوام🌹

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگفتی جهاز خودم به خودم مربوطه چی میارم ،تو کیلو چندی

سه سال عقد بودم انقدر دعوا کردم.ولی با این حال مامانم برام کم نذاشت دستش درد نکنه.درسته جهاز آنچنانی نداد ولی همه چیزایی که لازم داشت یه زندگی خوب برام خرید

اخی عزیزم.ناراحت نباش خداراداری .من باهاش دوست بودم قراربودبیادولی وقتی فهمیدرفت

همون بهتر که رفت 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
چرا شوهرت این حرف و بهت زده؟!!!، ببخشیدا ولی فک کنم یه جورایی داره تحقیر میکنه شما جوابشو نمیدی

نه اهل تحقیر نیست حتی یه بار بابام گفت ما باید ممنون خونواده شوهرت باشیم منت سرمون گذاشتن دختر ما رو گفتن شوهرم خیلی ناراحت شد گفت خجالت نمیکشه این حرفو میرنه همه یکسانن حتی میخواست بهش حرف بزنه ولی گفت زشته بیخیالش 

کلا خیلی خاکی و خوبه ولی من حساس و زودرنجم 

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
خداروشکر کن که رفت لیاقت نداشته عزیزم خدا به وقتش یه آدم لایق سرراهت قرار میده

من شوهر ودوتابچه دارم درسته اونی نیست که میخاستم ولی خداراشکرمناخیلی دوست داره چیکارکنم بایدساخت.مال پنج سال پیش بود.ممنونم که باحرفات ارومم کردی عزیزم خدابه شماهم ارامش بده❤❤❤

سه سال عقد بودم انقدر دعوا کردم.ولی با این حال مامانم برام کم نذاشت دستش درد نکنه.درسته جهاز آنچنانی ...

قدر مامان بابات و بدون ،ماها خودمونم بچه دار میشیم باید خودمون و بذاریم جای اونا ،همه پدر مادرا همیشه بهترین و برا بچشون میخوان،منتهی هرکی به توان خودش

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
من شوهر ودوتابچه دارم درسته اونی نیست که میخاستم ولی خداراشکرمناخیلی دوست داره چیکارکنم بایدساخت.مال ...

قربونت برم عزیزم ایشالا همیشه خوشبخت باشی داشتن یکی که دوست داره خیلی بهتره تا کسی که دوسش داشته باشی ولی اون تورو دوس نداشته باشه

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
یه مهارت پولساز یادبگیر دوست من خیاطی چیزی  تواینجور موقعیت ها هیچی شیرین تر از استقلال مالی ن ...

ناخنکار هستم .از عید کار نکردم.اول بابام مریض شد پاشو قط کردن.بعد مامانبزرگم به خاطر دیابت فوت کرد.بعدم داییم فوت شد .دایی جوونم😭 یه سقط هم داشتم.الانم که باردارم.هدچی پولم داشتم خرج کردم .پول از خودم ندارم الان.

من شوهر ودوتابچه دارم درسته اونی نیست که میخاستم ولی خداراشکرمناخیلی دوست داره چیکارکنم بایدساخت.مال ...

باور کن همین شوهری که داری یه تار موش می ارزه به کل هیکل و فک و فامیل اونی که باهاش دوست بودی قدرشو بدون

ناخنکار هستم .از عید کار نکردم.اول بابام مریض شد پاشو قط کردن.بعد مامانبزرگم به خاطر دیابت فوت کرد.ب ...

خدای مهربون  همه شونو رحمت کنه به پدرتون سلامتی عطا کنه و به کسب و کار شمام برکت بده 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
ناخنکار هستم .از عید کار نکردم.اول بابام مریض شد پاشو قط کردن.بعد مامانبزرگم به خاطر دیابت فوت کرد.ب ...

به شوهرت بگو اگه دنیا یه جایی یه جوری چرخید که شدی عین بابام اون وقت چیکار میکنی