2777
2789
عنوان

اعتماد

376 بازدید | 46 پست

سلام ببخشیدمن کسی ونداشتم راهنمایی بگیرم ازش چجورمیشه اعتمادمردی ک خیلی بددله واعتنادش ازدست رفته روبرگردوند دوستم هستن واینکه خیلی فاصله میگیرن ازم وهمش میگن کاری که کردی ولاحرفات یادم میاری چیکارکنم راضی به اردواج بشه

لطفابرای زندگیم دعاکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان میبره. شایدم آدمی باشه که هی به گذشته رجوع میکنه. و هیچ وقت نشه

چندسال پیشم خیلی بی اعتمادبود خودموکشتم تااعتمادش بدست اومدهمش هرچی میشه میگه من دلم مثل قبل نیست مابه دردهم نمیخوریم دوستدارم ولی برایازدواج نمیخامت اصلازن نمیگیرم خسته شدم نه میتونم باشم نه برم

لطفابرای زندگیم دعاکنید
مردا اعتمادشون هیچوقت ۱۰۰٪ برنمیگرده اگه برگرده هم موقته مدام سرزنشت میکنه از من گفتن،خوددانی دوست ...

چیکارکنم حسرت بخوره بگه من اشتباه راجبه توفکرمیکردم اینومیخام یکروزی بگه خیلی بددله 

لطفابرای زندگیم دعاکنید
چیکارکنم حسرت بخوره بگه من اشتباه راجبه توفکرمیکردم اینومیخام یکروزی بگه خیلی بددله 

وقتی میدونی بد دله حمااااقته محضه باهاش ازدواج کنی

بدترین مجازات واسه هرکسی اینه ک خودتو ازش دریغ کنی

مرغ آمین؛ تو بخواه تا بشود :)
چندسال پیشم خیلی بی اعتمادبود خودموکشتم تااعتمادش بدست اومدهمش هرچی میشه میگه من دلم مثل قبل نیست ما ...

عزیزم مگه شوهر قحطه بخوادت میاد میگیردت بعدم یهسری نشدن ها به صلاحته بذار پای اینکه اگه میشد چی،میشد با پسری که قصدش ازدواج نیس ادامه دادن منطقینیس عزیزم  

وقتی میدونی بد دله حمااااقته محضه باهاش ازدواج کنی بدترین مجازات واسه هرکسی اینه ک خودتو ازش دریغ ک ...

چه حسرتی میگه میحامت ولی برای ازدواج به درهم نمیخوریم دیگه بااینکه کنارمه خوشحال نیس سرش پایینه

لطفابرای زندگیم دعاکنید