2777
2789
عنوان

اعتماد

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 46 پست
چندسال پیشم خیلی بی اعتمادبود خودموکشتم تااعتمادش بدست اومدهمش هرچی میشه میگه من دلم مثل قبل نیست ما ...

داری علاوه بر عمرت وقتت رو تلف میکنی ارزش و احترام و اعصاب خودت رو هم تلف میکنه.چه چیز این اقا اینقدر شما رو جلب خودش کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری علاوه بر عمرت وقتت رو تلف میکنی ارزش و احترام و اعصاب خودت رو هم تلف میکنه.چه چیز این اقا اینقد ...

خوشگلیش ابهتش اینکه همه ارزودارن باهاش باشن

لطفابرای زندگیم دعاکنید
چندسال پیشم خیلی بی اعتمادبود خودموکشتم تااعتمادش بدست اومدهمش هرچی میشه میگه من دلم مثل قبل نیست ما ...

بد دل بودن خودش یه خصیصه است. 

میخوام بگم اینکه اون بد دله خیلی هم به کار تو ربط نداره. اون آدم بد دلیه

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
چه حسرتی میگه میحامت ولی برای ازدواج به درهم نمیخوریم دیگه بااینکه کنارمه خوشحال نیس سرش پایینه

خب کاملا واضحهه نمیخوادت حقیقتو قبول کن

من دوسال پیش دقیقااااا وضعیت شمارو داشتم هی رفت و برگشت با اینکه کاملا بهش متعهد بودم بهم شک داشت متوجه شدم دنبال بهانست کنار اومدم با اینکه خب منو نمیخواد! سخت بود ولی حقیقت بود

انقدر گریه کردم انقدر هق زدم تا فراموش شد الان ک به گذشته فکر میکنم خدارو شکر میکنم ک تمومش کردم عمرا نمیتونستم با اخلاقش کنار بیام وقتی ام ک اخلاق نباشه عشق خیلی زود از بین میره و حسرت میمونه

بعد از چند ماه ک چهرش هم فراموش کرده بود بهم زنگ زد کلی گریه کرد ک غلط کردم ببخشید و... اونموقع نوبت من بود😁 بهش گفتم با یکی آشنا شدم که یه تار موشو با صد تا مثل تو عوض نمیکنم قشنگ تخریب شد و میدونم هنوزم پشیمونه

مرغ آمین؛ تو بخواه تا بشود :)