سینه یافیله مرغ یک عدد پاستا پنه ۲۵۰ گرم(نصف بسته) قارچ ۶ تا ۷عدد شیر ۱ تا ۲لیوان کره ۱ ق غ سیر ۳ تا ۴حبه پنیرپارمسان یک بسته ۱۰۰گرم(یک کم کمتر می تونین بریزین) خامه صبحانه ۱۰۰گرم(۲ تا۳ق غ) نمک وفلفل وآویشن به میزان لازم جعفری درصورت دلخواه
پاستا روداخل آب جوش به همراه کمی نمک میزاریم بجوشه ویک کم بپزه وبعدآبکش کردم توی یک تابه کمی روغن ریختم وسینه های مرغ رو که نواری برش دادم روسرخش کردم و نمک وفلفل ریختم وبعدازتابه بیرون آوردم اگربتونین گریل هم کنین و ازقبل مرغ رومزه دار کنین که بی نهایت عالیه داخل همون تابه کره ریختم سیر رو ریزخرد کردم وداخلش ریختم خیلی کم تفت دادم بعدقارچ های ورقه ای شده رو ریختم وبا حرارت بالا تفت دادم این شکلی آب هم نمی اندازه حالا شیر رواضافه کردم اگر دوست دارین که شلکی تر باشه دولیوان ویا یک کم بیشتر بریزین بعدوقتی شیرجوشیدخامه رو که یک کم باچنگال زدم بهش اضافه کردم نمک و فلفل ریختم مرغ رواضافه کردم وبعدپاستا رو کمی آویشن ریختم وپنیرپارمسان و درآخر کمی جعفری خردشده وبلافاصله ازحرارت برداشتم 🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀 @ashpazs
زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.